Evelien de Vries treedt op tijdens ConcertenVlissingen op zondag 3 maart.
Evelien de Vries treedt op tijdens ConcertenVlissingen op zondag 3 maart. Foto:

AGENDA

Woensdag 9 januari

Expositie stadsgezichten

10:00 | De Herberg

Tot en met zondag 3 maart a.s. exposeert Wessel Kuiper uit Middelburg in De Herberg. Wessel Kuiper schildert veelal stadsgezichten. Schilderen doet hij sinds zijn jeugd, maar door het volgen van een opleiding aan de Sint Lucas Academie in Kapellen (Antwerpen) heeft hij zijn hobby pas serieus aangepakt. Zijn werk geeft u een mooie kijk op Vlissingen, Middelburg en andere steden. Locatie: De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen. Toegang gratis!

Vrijdag 1 maart

Inloophuis 'De Ontmoeting'

13:30 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Op vrijdag 1 maart bent u weer van harte welkom in ons inloophuis voor koffie/thee en zelfgemaakte traktaties. Er is ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Verder is er een verkoop van 2e hands kleding voor kleine prijsjes en verkoop van nieuwe en gebruikte boeken, cd`s en dvd`s. En u kunt aanschuiven aan een gezellige haak/breitafel. Tot ziens in inloophuis `De Ontmoeting`. We zijn geopend van 13.30 tot 16.30 uur in de Rank, Kanaalstraat 8, Oost-Souburg. Voor meer info: 06-37448634.

Zondag 3 maart

ConcertenVlissingen

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen in de Pakhuizen van het muZEEum Nieuwendijk 11 Vlissingen. Met dit concert ruim baan voor gevestigd en jong Zeeuws muzikaal talent. Evelien de Vries studeerde in 2015 met lof af aan het conservatorium en de bekende Zeeuwse pianist Rien Balkenende laat vaak, ook samen met Martijn Kooiman, van zich horen met een uitdagend en vernieuwend repertoire. Ook nu is er gekozen voor de door Cesar Franck beïnvloedde fascinerende componisten Rabaud en Chausson en de vooraanstaande neoklassieke Amerikaanse componist Muczynski. Tot besluit een prachtig klarinet trio van Brahms uit de klassieke traditie. Een concert met een spannende diversiteit.

Evensong

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 3 maart, aanvang 17 uur, Evensong in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Liturg is ds. Wout Alserda, voorganger van de Protestantse Gemeente Vlissingen. Het koor de Evensingers, onder leiding van Ineke Wijkhuijs, het orgel wordt bespeeld door Jos Vogel, vaste organist van deze kerk.

Icoon Sint Jacobus.