Welzijns- en Activiteitenbeurs
Welzijns- en Activiteitenbeurs Foto:

AGENDA

Donderdag 7 maart

Videoverhalen

20:00 | De Herberg

Donderdagavond 7 maart om 20.00 uur laat Annegien Heij opnieuw 4 door haar gemaakte videoverhalen zien in De Herberg. Speelden de verhalen in februari zich af in Vlissingen, deze maand neemt zij ons mee naar de Wouwse Plantage, kunnen we zien dat je zonder transport nergens komt en bekijken we haar documentaire over een stad van weemoed en vergane glorie: Lissabon. Haar 4e videoverhaal van deze avond heeft als titel "mijn Miss Holland". Ook deze avond is er weer volop gelegenheid om met Annegien door te praten over haar getoonde videoverhalen. Locatie: De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen. Iedereen hartelijk welkom, toegang gratis!!

Zaterdag 9 maart

Voorjaarsbeurs

10:00 | Wijkcentrum De Burgerij

De Vlissingse Filatelisten Vereniging houdt op zaterdag 9 maart haar traditionele postzegel- brieven-, ansichtkaarten- en muntenbeurs. De beurs, die gratis toegankelijk is, zal van 10.00 tot 16.30 uur in het Wijkcentrum De Burgerij, van Hogendorpweg 58a te Vlissingen worden gehouden. Het is ook mogeliik informatie over de vereniging in te winnen. Op deze beurs zullen een aantal standhouders aanwezig zijn, zodat de bezoekers/verzamelaars hun manco's kunnen aanvullen.'s Middags zal om 15.30 uur een veiling worden gehouden.

Scheldeloodsenkoor geeft concert

20:00 | Historische Kerk

Zaterdag 9 maart is er een concert in de Historische Kerk Souburg met het Scheldeloodsenkoor, de aanvang is 20.00 uur. Het repertoire van het loodsenkoor heeft verder geen uitleg nodig. De mannen brengen bekende en wat minder bekende zeemansliederen ten gehore. Met het enthousiasme van hun optreden en de daarin verwerkte grappen is het bezoek aan dit concert meer dan de moeite waard. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera in de Lange Zelke te Vlissingen en in de Kanaalstraat te Oost Souburg en bij de Spierspeld Naaimachines en Handwerken in de Kanaalstraat te Oost Souburg. Tevens zijn ze te bestellen via www.historischekerksouburg.nl en via mail kaarten@historischekerksouburg.nl.

Maandag 11 maart

Country-Line dance

13:30 | wijkcentrum De Burgerij

Vanaf maandag 11 maart willen we voor de actieve 50 en 60 plussers in wijkcentrum De Burgerij, van Hogendorpweg 58A te Vlissingen, Country Line dance lessen gaan geven mits hier voldoende belangstelling voor is. In een gemoedelijke sfeer, kennis maken, met een wel zeer motiverende hobby en onder het genot van mooie Country-Muziek en een ruime pauze tussentijds! Op maandagmiddag van 13.30 tot 15.30u.(om de 14 dagen in maart, april en mei als er geen Bingo en spelletjesmiddag zijn) Wilt u zich opgeven of heeft U nog vragen dan kunt u mailen naar kmw@zeelandnet.nl

Woensdag 13 maart

Welzijns- en Activiteitenbeurs

10:00 | Ter Reede

Speciaal voor u organiseert WVO Zorg op woensdag 13 maart een Welzijns- en Activiteitenbeurs, waar u alles over dit thema te weten komt. U bent op deze gezellige dag van harte welkom in Ter Reede tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Er is een looproute door het gebouw en een informatiemarkt. Daarnaast kunt u meedoen aan proeflessen, zijn er voorlichtingen en optredens en maakt u kennis met de vele activiteiten die WVO Zorg te bieden heeft.

Optreden Joop Meulmeester

14:30 | Woonzorgcentrum Theo van Doesburg

In het kader van de week van Zorg & Welzijn treedt op Joop Meulmeester (Sweat Memories) in woonzorgcentrum Theo van Doesburg, Dr. Ottestraat 1-95, Vlissingen. Joop speelt allround (stijldans/luister) muziek met onder andere: Evergreens, Liedjes van vroeger, Hollandse liedjes, Dansbare muziek, Country Muziek, Rock & Roll uit de 60's. Een kopje koffie, thee of fris wordt u aangeboden. U komt toch ook!