VLISSINGEN - Weet u dat er in Vlissingen een kegelclub bestaat die is samengesteld uit een aantal clubjes die elk een eigen speelmiddag of speelavond hebben?

Er is een groot verschil tussen bowlen, met een brede baan en 10 kegels, en kegelen op een baantje van 30 cm breedte en 9 kegels. Ook de gebruikte ballen verschillen, niet in gewicht maar daar waar die bij bowlen 3 gaten hebben om de bal op te pakken hebben de kegelballen maar 1 gat.

Kegelclub de Poedel is onderdeel van de Kegel- en Biljart Vereniging Vlissingen, het is een echte mannenclub die op de dinsdag avond van 19.00 uur tot circa 23.00 uur er een leuke avond van maken en elkaar serieus bekampen bij de diverse onderdelen van het kegelen.

Heeft u al eens gekegeld of wilt u er kennis mee maken dan bent u welkom op elke dinsdag avond in het eigen clubgebouw van de vereniging op het adres President Rooseveltlaan 731c in Vlissingen (achter speelcircus Bambini) er is vrij parkeren op het parkeerterrein van de sporthal, of als u slecht ter been bent op het terrein van het clubhuis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het kegelen bij onze clubs dan kunt u ook contact opnemen met de heer Verstraeten telefoonnummer 0118 478905.