Welzijns- en Activiteitenbeurs op woensdag 13 maart in Ter Reede.
Welzijns- en Activiteitenbeurs op woensdag 13 maart in Ter Reede. Foto:

AGENDA

Woensdag 13 maart

Welzijns- en Activiteitenbeurs

10:00 | Ter Reede

Speciaal voor u organiseert WVO Zorg op woensdag 13 maart een Welzijns- en Activiteitenbeurs, waar u alles over dit thema te weten komt. U bent op deze gezellige dag van harte welkom in Ter Reede tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Er is een looproute door het gebouw en een informatiemarkt. Daarnaast kunt u meedoen aan proeflessen, zijn er voorlichtingen en optredens en maakt u kennis met de vele activiteiten die WVO Zorg te bieden heeft.

Optreden Joop Meulmeester

14:30 | Woonzorgcentrum Theo van Doesburg

In het kader van de week van Zorg & Welzijn treedt op Joop Meulmeester (Sweat Memories) in woonzorgcentrum Theo van Doesburg, Dr. Ottestraat 1-95, Vlissingen. Joop speelt allround (stijldans/luister) muziek met onder andere: Evergreens, Liedjes van vroeger, Hollandse liedjes, Dansbare muziek, Country Muziek, Rock & Roll uit de 60's. Een kopje koffie, thee of fris wordt u aangeboden.

Vrijdag 15 maart

RestoRank

17:00 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Het wordt weer lente en straks kunnen we weer heerlijk naar buiten. Maar 's avonds is het nog steeds vroeg donker en dan is het leuk en gezellig om anderen te ontmoeten tijdens een heerlijke maaltijd als je eenzaam bent of weinig financiële middelen hebt. We nodigen u van harte uit bij RestoRank op vrijdag 15 maart. RestoRank wordt elke 3e vrijdag van de maand gehouden in "De Rank"; de zaal achter De Wijngaard-kerk in de Kanaalstraat. De maaltijden beginnen om 18.00 uur, de zaal is open vanaf 17.00 uur. Opgave vooraf is noodzakelijk via de volgende telefoonnummers: 0118-465978 of 0118-465132. RestoRank wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg.

Zondag 17 maart

ConcertenVlissingen

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen in de Pakhuizen van het muZEEum Nieuwendijk 11 Vlissingen. De excellente musici Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom nemen ons mee op een enerverende reis door werken van beroemde componisten uit de laat 19e- vroeg 20eeeuw. Ze spelen composities van de Franse impressionisten Faure en zijn leerling Ravel en de door Tsjaikovskibeïnvloedde RusNikolai Rimsky-Korsakov die grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de Russische muziek; eveneens composities van de Duitsers Schumann en Brahms uit de muzikale romantiek, de Hongaarse pianovirtuoos Liszt en de door de volksmuziek van Bartok geïnspireerde Kodaly. Tot slot een volkslied van de door Brahms en Faure geïnspireerde Roemeen Enescu. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Markt in Lasloods

In de Lasloods in Vlissingen vindt een Swan Market plaats. Deze lifestyle-markt biedt meer dan honderd kramen en is van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Jong en oud kan volop shoppen en rondkijken in de Lasloods in de binnenhaven.

Dinsdag 19 maart

Stippel je route uit

10:00 | Wijkcentrum De Burgerij

Ga je ergens naartoe, maar weet je de beste route niet? Of ben je benieuwd wat de reistijd is? Met Google Maps kun je dit snel en handig te weten komen. Voor allerlei soorten vervoer. En zowel online als offline te gebruiken. In de workshop leer je Google Maps gebruiken en het installeren van de offline versie, waardoor je niet afhankelijk bent van een internetverbinding tijdens je reis. Heel handig als je op vakantie bent. Aanmelden: cursusvlissingen@dezb.nl. Duur workshop: 2,5 uur, maximum aantal deelnemers: 6. Meenemen: smartphone en oplader.

Woensdag 20 maart

Anker Inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 20 maart bent u van harte welkom in Het Anker Inloophuis van Sta-Op-Zorg voor koffie/thee, praatje, en spelletejs zoals biljarten, sjoelen,rummikub, dammen, shaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.