Harmonia Zeeland, springlevend

GOES - De Nederlandse (non profit) vereniging van Spiritualisten Harmonia is 130 jaar geleden, op 27 december 1888, opgericht in de overtuiging dat het leven niet ophoudt bij de dood. Vanuit deze grondgedachte wordt het leven beleefd en bestaat er interesse voor alles wat te maken heeft met het transcendente, aarde overstijgende en buiten het gewone tredende verschijnselen. Deze overtuiging wordt visueel weergegeven in het logo van Harmonia.

Het logo verbeeldt met de onderste driehoek, de aarde, en de bovenste driehoek, de geestelijke wereld. Beide driehoeken lopen in de punt in elkaar over. Achter de driehoeken staat het Oud Egyptische Isis symbool dat het teken is van opstanding van de ziel na de aardse dood. De figuren worden omsloten door de cirkel van liefde.
Harmonia, afdeling Zeeland, is een afdeling die bloeit en groeit. Zij heeft actieve en positief ingestelde leden die zich onbaatzuchtig inzetten, ook, met een voor geïnteresseerden van buiten de vereniging, inspirerend programma. Het ledental is heel recent met 20% toegenomen en is er ruimte voor meer. De vereniging, gehuisvest in Goes, organiseert het hele jaar door openbare avonden waarbij in de vorm van voorlichting en van praktijk toepassing verschillende thema’s op dit gebied worden aangeboden. Voor deze openbare avonden worden ook professionals, die hun sporen op dit terrein hebben verdiend, ingezet.

Belangstelling?
Bent u geïnteresseerd in spiritualiteit? Wilt u eens met gelijkgestemden spreken? Heeft u belangstelling voor de vereniging? Dan wordt u hartelijk uitgenodigd om de openbare avonden bij te wonen of contact met de vereniging op te nemen. Lid worden van Harmonia Zeeland kan natuurlijk ook. U kunt eerst een half jaar als aspirant lid onderzoeken of het lidmaatschap inderdaad iets is wat u zoekt. Voor het uitvoerige programma kunt u terecht op de website https://harmonia-zeeland.nl Heeft u vragen, mailt u dan naar HarmoniaZeeland@Outlook.com. [l]