Film 'The Way' te zien bij hospice WVO Zorg

VLISSINGEN - Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het hospice van WVO Zorg is op 15 of 18 april de film ‘The Way’ zien. Een film over afscheid nemen van een geliefde, verder gaan en troost vinden.

Maandagavond 15 april start de film om 19.15 uur (inloop tussen 18.45-19.15 uur) en op donderdagmiddag 18 april om 14.15 uur (inloop tussen 13.45-14.15 uur). Na afloop is er een hapje en drankje. Toegang is gratis en op beide dagen draait de film in het Vlissings Film Theater in woonzorgcentrum Scheldehof, Peperdijk 263 in Vlissingen.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar 10jaarhospice@wvozorg.nl. Graag bij de aanmelding aangeven welke datum de voorkeur heeft en of u eventueel rolstoel/scootmobiel gebonden bent.

Film The Way
Tom, een Amerikaanse dokter, reist naar St. Jean Pied de Port in Frankrijk om de stoffelijke resten van zijn zoon Daniël op te halen. De jongen is tijdens een storm omgekomen in de Pyreneeën terwijl hij de Camino de Santiago aan het lopen was. Deze route staat ook wel bekend als De Weg van Sint Jacob. Gedreven door overweldigend verdriet en het verlangen om zijn zoon beter te begrijpen besluit Tom om ook aan de historische Pelgrimstocht te beginnen. [l]