Vlnr Anna Hamelink, Karen Verplanke, Julia Correia, Rosalie van Noort, Esra van Oers.
Vlnr Anna Hamelink, Karen Verplanke, Julia Correia, Rosalie van Noort, Esra van Oers. Monique van Belzen

Vlissingse turnsters scoren goed in plaatsingswedstrijd

VLISSINGEN - De selectiemeiden van de Vlissingse Turn Vereniging hebben afgelopen weekend de tweede kwalificatiewedstrijd geturnd in Terneuzen, met weer prima resultaat.

Op zaterdag won Myra Quist het zilver in de categorie pupil 2 D1. Ook Danice Hendrikse (7e) en Lynde Hoogwerf (11e) turnden in dezelfde categorie een nette wedstrijd. Bij de senioren G behaalde Rachel Mannee een mooie vierde plaats.

Op zondag werden er zes medailles voor VTV binnengesleept. In de categorie Instap D3 won Rosalie van Noort een gouden en Esra van Oers een zilveren medaille. Bij de pupillen 1 D3 nam Fleur van Klooster de bronzen medaille mee naar huis. In de categorie Jeugd H won Anna Hamelink een mooie zilveren medaille en bij de Junioren G behaalde Julia Correia een zilveren medaille en Karen Verplanke een bronzen medaille. Ook waren er top-tien noteringen voor Kim Sierts, Isa Kozak, Jade Buschman, Jaeda Engeldal, Kylie Mies, Eva Bahhour en Anouk Zoutendijk. Fenna Filius en Romy Prior hebben ook een goede wedstrijd geturnd maar kwamen deze keer niet in de hogere scores terecht.

Voor complete uitslagen zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl.[l]