Symposium MS Zorg Zeeland in beweging

HEINKENSZAND - Zaterdag 11 mei organiseert het netwerk Multiple Sclerose Zorg Zeeland in de Stenge in Heinkenszand het symposium MS Zorg Zeeland in beweging.

Een symposium voor iedereen die bekend is met de ziekte Multiple Sclerose en hun partners/ mantelzorgers. De laatste ontwikkelingen op het gebied van MS worden gepresenteerd en er kan kennis gemaakt worden met de zorgverleners die bij het netwerk zijn aangesloten.
MS Zorg Zeeland is een netwerk van samenwerkende zorgverleners op het gebied van onderzoek, behandeling en begeleiding van mensen met Multiple Sclerose (MS) in Zeeland.
Het netwerk bestaat uit neurologen en de MS verpleegkundige van de ADRZ ziekenhuizen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten uit Walcheren, Zuid Beveland en Schouwen Duiveland. Zij zijn werkzaam in een particuliere praktijk, ziekenhuis, revalidatiecentrum en/of verpleeghuis .

Aanmelden
Het volledige programma is te vinden op www.mszorgzeeland.nl
Locatie: Vergader en congrescentrum de Stenge, Stengeplein 1, 4451 CZ in Heinkenszand. Aanvang 13.15 uur, afsluiting 16.15 uur.
De toegang is gratis, aanmelden kan tot en met 11 april 2019 via: www.mszorgzeeland.nl [l]