Fabienne Le Péru
Fabienne Le Péru Richard van Wijck

Vlissingse in strijd voor titel in Miss Beauty of Zeeland 2019

VLISSINGEN - Iemand die weet wat ze wilt, spontaan overkomt en een praatgraag is. Zo zou Fabienne Le Péru, zichzelf omschrijven. Ook in Miss Beauty of Zeeland 2019 weet ze precies wat ze wil: een titel!

Miss Beauty of Zeeland is een missverkiezing voor alle meiden uit Zeeland. Het gaat allemaal om 'beauty and brains'. Na een online aanmelding en een casting staat zij dit jaar met acht andere prachtige meiden in de finale op 11 mei 2019 in het Arsenaal Theater te Vlissingen. Als finaliste doet ze er alles aan om de titel, Miss Beauty of Zeeland 2019 of Miss Intercontinental 2019, te krijgen. De meiden die een titel krijgen, zullen Zeeland vertegenwoordigen bij de landelijke finale Miss Beauty of the Netherlands 2019.

LINDA.foundation
Om de kans op een titel te vergroten moet zij als finalisten onder andere actie voeren voor LINDA.foundation, stemmen werven en actief zijn in sociale media. Ook wordt ze beoordeeld tijdens het traject tot aan de finale waarin verschillende activiteiten gepland zijn zoals een bootcamp, fotoshoot en oefendagen. Tijdens dit traject Miss Beauty of Zeeland 2019, en hopelijk ook in Miss Beauty of the Netherlands 2019, hoopt Fabienne zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en te laten zien dat zij er alles voor over heeft om haar doelen te bereiken. Ondanks imperfecties heeft ze andere schoonheden die haarzelf mooi maken, zowel innerlijk als uiterlijk bekeken. Miss Beauty of Zeeland heeft haar in eerdere deelname, in 2017, en dit jaar opnieuw laten blijken dat ze niet beoordeeld wordt op dat ze wijnvlekken heeft, maar op de andere prachtige punten van haarzelf. Dit geeft haar een nog grotere reden om nu te laten zien wie ze is en te stralen zowel op het podium in de finale als in het dagelijkse leven.

Stemmen
Wilt u haar helpen de kans op een titel te vergroten? Er kan gestemd worden via SMS: 'Poll Zeeland Fabienne" naar 3010 (let op: 1,10 euro kosten). Liever op een andere manier steunen? Dit kan door mee te helpen geld in te zamelen voor het goede doel LINDA.foundation. Op mijn Facebook pagina of Instagram, fabienne_xx_x, is er meer over te vinden! [l]