Zeeland aanhangwagens en boten opent op 20 en 22 april haar deuren voor het publiek.
Zeeland aanhangwagens en boten opent op 20 en 22 april haar deuren voor het publiek. Foto:

Bekijk de nieuwste boten en aanhangwagens in Middelburg

MIDDELBURG - Zeeland aanhangwagens en boten opent op 20 en 22 april haar deuren voor het publiek. Ze organiseren een interessante paasshow met nieuwe boten, nieuwe aanhangwagens, lekker eten en er zijn leuke prijzen te winnen. 'Heb je altijd al eens willen binnenkijken in ons prachtige bedrijf? Dan is nu je kans om te komen genieten van ons brede assortiment', vertelt eigenaar Stefan van Meurs.

Goed in aanhangwagens én boten

Stefan is sinds 2018 de nieuwe eigenaar van het bedrijf. 'We zijn hard bezig om het bedrijf verder te professionaliseren, we maken duidelijke afspraken, leveren wat we beloven en willen groeien.' Het bedrijf wil de beste van Zeeland zijn en blijven in het leveren en onderhouden van een breed assortiment aanhangwagens. Verder zijn ze ondertussen gespecialiseerd in het leveren van sloepen, maar worden er daarnaast ook consoleboten en RIB's geleverd. Zeeland boten mag zich dé officiële Honda marine dealer van Zeeland noemen.
'We zetten als bedrijf vol in op aanhangwagens voor de professionele markt', vertelt Stefan. 'Denk aan bouwbedrijven, ZZP-ers en hoveniers. Daarnaast weet de klant ons steeds vaker te vinden als het gaat om sloepen, consoleboten, ribs, rubberboten en waterscooters. We groeien serieus, sinds begin 2019 leverden we al 9 nieuwe boten en 42 nieuwe aanhangwagens.'

Mooie prijzen te winnen

Tijdens de paasshow zijn er mooie prijzen te winnen. Een compleet waterskipakket, een funtube, een gratis keuring en onderhoudsbeurt voor jouw aanhangwagen of een Dolmar hogedrukreiniger. Verder kunnen de bezoekers natuurlijk de nieuwste aanhangers en boten van dichtbij ervaren en is er gratis eten en drinken.

Voor meer informatie:

www.zeelandboten.nl

www.zeelandaanhangwagens.nl [l]