Viering Koningsdag voor 50+

VLISSINGEN - Evenals voorgaande jaren organiseren de Stichting Dag van de Ouderen Vlissingen en WVO Zorg de feestelijkheden in Vlissingen en Souburg. Ditmaal vindt de viering plaats op zaterdag 27 april.


's Middags zijn alle 50- plussers welkom in het Atrium van locatie “Ter Reede” te Vlissingen, ingang Vredehoflaan, voor een geheel verzorgde middag. Aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
De middag wordt verzorgd door zangeres Sandra Mooy. Zij brengt een gevarieerd programma met herkenbare liedjes afgestemd op het publiek. Een verloting met prachtige prijzen. Gratis koffie of thee in de pauze. Advies: Taxi's niet bestellen voor 16.45 uur.

Oost-Souburg/Ritthem, zaal “ Nieuw-Bachtenpoorte “ in Oost-Souburg, Oranjeplein 80. Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur (deur open vanaf 13.30 uur). Hier treedt voor u op Zuunige Marie. Zij brengt een gevarieerd programma met sketches en bekende Nederlandstalige liedjes. Grote loterij en gratis koffie of thee met traktatie in de pauze. Advies: Taxi's niet bestellen voor 17.15 uur.
Tot 27 april namens de Stichting Dag van de Ouderen en WVO Zorg. [l]