Inloopspreekuur Sociale Cliëntenraad Walcheren.
Inloopspreekuur Sociale Cliëntenraad Walcheren. Foto:

AGENDA

Woensdag 1 mei

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 1 mei bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd. Iedereen van harte welkom!

Inloopspreekuur SCW

13:00 | Sociale Cliëntenraad Walcheren

Inloopspreekuur Sociale Cliëntenraad Walcheren voor cliënten van Orionis en alle Walcherse minima. U kunt terecht met vragen over of ervaringen met Orionis Walcheren, de Participatiewet en het Walcherse armoedebeleid. U kunt ook terecht voor praktische hulp bij het aanvragen van regelingen, hulp bij invullen van (digitale) formulieren, printen, kopiëren, scannen. Het steunpunt van de SCW is gevestigd aan de Mercuriusweg 19 4382 NC Vlissingen. Wij houden daar twee keer per week inloopspreekuur voor de gehele doelgroep: Maandag van 10.00-12.00 uur; Woensdag van 13.00-15.00 uur. Bel of mail: 0118 614299; s.c.walcheren@zeelandnet.nl. Website: www.socialeclientenraadwalcheren.nl

Donderdag 2 mei

Stiltewandeling langs de Westerschelde

19:30 | CineCity

Start: donderdag 2 mei om 19.30 uur voor de ingang van CineCity te Vlissingen. Deze wandeling is bestemd voor mensen die willen ervaren wat het "in stilte" lopen in een groep je brengt. De route loopt langs de glooiing, de loodsenhaven en de Groene boulevard tot het "Puntje". Daar heffen we de stilte op en gaan we via de oude stad terug naar het beginpunt. We lopen minstens 1 uur, grotendeels zonder te praten. Daarna kunnen we samen iets drinken bij het café van CineCity. Informatie en aanmelden: Marjan Schot (06-10 11 05 79).

Vrijdag 3 mei

Inloophuis De Ontmoeting

13:30 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Op vrijdag 3 mei bent u weer van harte welkom in ons inloophuis voor koffie/thee en een traktatie. Er is ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Verder vindt u bij ons: verkoop van 2e hands kleding, schoenen, tassen etc.; verkoop van nieuwe en gebruikte boeken, cd`s en dvd's. En u kunt aanschuiven aan een gezellige haak/breitafel. En vanaf nu is er elke maand een film te bekijken. Tot ziens in inloophuis `De Ontmoeting`. We zijn geopend van 13.30-16.30 uur. De Wijngaard, Kanaalstraat 8 Oost-Souburg.

Zondag 5 mei

De Zeeuwse Komedie speelt Het Verweer

14:00 | Woonzorgcentrum Scheldehof

Wat moet de scheepswerf De Schelde in bezettingstijd doen? Meewerken met de Duitsers of hun opdrachten weigeren? En als de werf besluit om mee te werken? Is dat dan uit zorg voor de arbeiders? Of is het collaboratie? Een directeur spreekt. Spel: Mels Hoogenboom. Tekst en regie: Rens Schot. Techniek: Bram van Belzen. Voorstellingen: 5 mei 14:00 uur Woonzorgcentrum Scheldehof; 5 mei 20:00 uur Woonzorgcentrum Scheldehof. Reserveren www.zeeuwsekomedie.nl.

Mels Hoogenboom als directeur KMS De Schelde in de voorstelling 'Het Verweer' te zien op zondag 5 mei in Woonzorgcentrum Scheldehof. FOTO BRAM VAN BELZEN