Hakende handen. FOTO PIXABAY
Hakende handen. FOTO PIXABAY Pixabay

Verwen haak-event 'Crochet by the sea'

VLISSINGEN - Haken is enorm populair en lang niet zo "truttig" als iedereen denkt. Dit is ook te zien aan de aantallen dames van jonge leeftijd die zich deze techniek eigen willen maken of hebben gemaakt.

Waar oma vroeger kleedjes haakte, maken de meiden van tegenwoordig schitterende truien,vesten enz. Creatief met haken geeft al jaren cursussen en workshops in Vlissingen. Gewoonlijk zijn de grotere Haak-Events in het midden van het land of nog verder in Amsterdam. Nu is het tijd om de haaksters in Zeeland een super gezellig verwen Haak-Event te bieden. Grote namen in de haakwereld zoals Pera & Pasja, en natuurlijk Mr. Cey vereren dit Event met hun aanwezigheid. Het garenmerk Durable is ook vertegenwoordigd. En zelfs Yeoman Yarns uit Engeland doet mee aan dit geweldige Haak-Event.
Zaterdag 5 oktober van 10.00-17.00 uur in Hotel Arion aan de Boulevard in Vlissingen. Wil je deelnemen aan de geweldige Haak-event en jezelf een dagje verwennen? Boek dan snel je tickets op http://www.creatiefmethaken-webshop.nl/product/ticket op = op [l]