Home-Start op zoek naar vrijwilligers

VLISSINGEN - Het is opnieuw bewezen: door Home-Start krijgen ouders hun gezin weer op de rit! Ouders kunnen hun alledaagse opvoedvragen weer aan en zo wordt voorkomen dat kleine vragen grote problemen worden. Home-Start vormt hiermee een belangrijke schakel in de participatiesamenleving op Walcheren!

Het Nederlands Jeugdinstituut heeft Home-Start opnieuw erkend als effectief programma voor opvoedondersteuning aan ouders met jonge kinderen. De preventieve aanpak van Home-Start staat nu in de 'databank Effectieve Jeugdinterventies' en is voorzien van de op één na hoogste beoordelingsgraad. Home-Start Walcheren voelt zich hierdoor éxtra gemotiveerd om steun te geven aan ouders bij de opvoeding van hun kinderen!

Vrijwilligers gezocht

De gezinnen van Home-Start Walcheren worden wekelijks thuis bezocht door een vrijwilliger. De vrijwilliger geeft praktische en vriendschappelijke ondersteuning vanuit haar eigen opvoedervaring. Home-Start Walcheren kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wil jij ouders helpen hun gezin weer op de rit te krijgen? Meld je dan nu aan! Bel naar: 0118 639311 of mail naar: Home-Start.walcheren@humanitas.nl. Meer informatie: www.home-start.nl of de Facebookpagina van Home-Start Walcheren[l]