De Letse Dita
De Letse Dita YFU Letland

Gastgezin gezocht voor de Letse Dita

VLISSINGEN - Youth For Understanding - een non-profit uitwisselingsorganisatie voor scholieren - zoekt gastvrije gezinnen in heel Nederland die huis en hart openstellen voor buitenlandse scholieren. Zij zijn tussen de 15 en de 18 jaar oud, volgen vanaf augustus een trimester, semester of schooljaar regulier onderwijs op de middelbare school en leren de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen.

Verwelkomt u uitwisselingsstudent Dita (17) uit Letland?
Dita is energiek en nieuwsgierig. Ze werkt hard, is ambitieus en past zich makkelijk aan. Muziek speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze maakt zelf muziek en luistert er ook graag naar. Daarnaast is ze een liefhebber van de Letse volksdans. Ze is heel benieuwd naar Nederland en gaat hier misschien wel studeren als ze klaar is met haar middelbare school. Koken kan ze niet, maar ze zou dat graag onder de hoede van haar gastgezin willen leren. Medio augustus zoekt zij een gastgezin die haar tijd in Nederland onvergetelijk maakt. Gaat u de uitdaging aan? Bel 0297-264850, mail naar inge.vossers@yfu.nl of kijk op https://gastgezin.yfu.nl/ Hebt u interesse in een andere student uit een ander land? Geen probleem! We hebben tal van opties!

YFU-gastgezin
Als YFU-gastgezin deelt u uw verhaal, tradities en gebruiken, terwijl u leert over een andere cultuur - gewoon vanaf de keukentafel. Het in huis verwelkomen van een uitwisselingsscholier is een bijzondere ervaring voor de hele familie. Iedereen kan bovendien gastgezin worden: jongere stellen, oudere stellen, met of zonder kinderen, alleenstaanden.

YFU-gastgezinnen
Kiezen op basis van interesses en hobby’s zelf welk gastkind zij verwelkomen; Ontdekken vanuit eigen huis een nieuwe cultuur; Krijgen een andere kijk op de wereld, kostbare herinneringen en een nieuw familielid voor het leven; Verwelkomen het gastkind in huis vanuit de oprechte interesse in hem/haar, zonder financiële vergoeding.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Inge Vossers via inge.vossers@yfu.nl, bel 0297-264850 of kijk op gastgezin.yfu.nl. [l]