Het team van Uitvaartverzorging H. Jobse/
Het team van Uitvaartverzorging H. Jobse/ Foto:

Concert In Memoriam

MIDDELBURG - Het is onmogelijk om iemand te vergeten, die zoveel gaf om te HERINNEREN. Vrijdag 14 juni bent u van harte uitgenodigd om in de tuin van uitvaartcentrum H. Jobse te Middelburg het concert "In Memoriam" bij te wonen. Het is voor het tweede jaar dat dit concert wordt georganiseerd.

Een moment van herdenken voor iedereen die daar behoefte aan heeft.De muzikale omlijsting van het concert is in handen van de pianist Flip Markwat. De verbindende teksten en woorden van herinnering en herdenking zullen worden uitgesproken door Jolanda Kint – Verstraten, woorddienstbegeleider bij uitvaarten.

Herdenken en Herinneren
Herdenken en Herinneren zijn twee hele persoonlijke zaken. Zo zal de een zijn geliefde die door de dood is ontvallen herdenken en een ander herinnert degene die vermist is en nooit is terug gevonden en weer een ander zal denken aan hen die wereldwijd sterven of gestorven zijn door natuur-, oorlogsgeweld of terrorisme. Juist dit maakt het samenkomen deze avond zo bijzonder en waardevol.
Mogen wij u ontmoeten om samen te HERINNEREN en te HERDENKEN ?


Voordragen namen
Als u ook de naam van uw overleden dierbare genoemd wilt hebben en voor hem/haar een kaars wilt ontsteken dan kunt u dit aan ons doorgeven via ons mailadres:
hjobse@hjobse-uitvaart.nl
U dient dan de volledige naam van de overledene en overlijdensdatum aan ons door te geven.

Uitvaartverzorging H. Jobse, Bachweg 2 te Middelburg, 0118-462205
www.hjobse-uitvaart.nl [l]