Tijdens een kookclinic zal Johan Moerdijk met verse streekproducten aan de slag gaan.
Tijdens een kookclinic zal Johan Moerdijk met verse streekproducten aan de slag gaan. Foto:

Culinair Event bij Pelma Keukens

GOES - Pelma Keukens is op zaterdag 8 juni het stralende middelpunt van Goes. Op deze dag vindt het 'Culinair Event' plaats. Huiskok Johan Moerdijk zal vanaf 11.00 uur zijn mouwen opstropen en starten met een kookdemonstratie over onder andere wokken en stomen. Dit laat hij zien op de nieuwste inductiekookplaten, zodat de mogelijkheden van deze kookplaten volop getoond worden. Ook demonstreert de enthousiaste chef dat iedereen een smakelijk en gezond gerecht kan koken. Tijdens deze kookclinic zal hij met verse streekproducten aan de slag gaan. En iedereen mag komen proeven!

Tevens kunnen bezoekers van het Culinair Event kennismaken met lokale, Zeeuwse wijnen en speciaalbieren tijdens diverse proeverijen. Door middel van presentaties toont Pelma Keukens ook de noviteiten van dit jaar, zodat bezoekers geïnformeerd worden over de nieuwste mogelijkheden en trends in keukens en keukenapparatuur. Zo wordt onder andere een vernieuwd programma eiken maatwerkkeukens getoond.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen; er is er genoeg te doen. Een springkussen en kinderspeelhoek staat voor hen klaar. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met Zeeuwse hapjes, drankjes en ambachtelijk bereid ijs. Iedere bezoeker van het Culinair Event ontvangt tot slot een gratis goodiebag, als aandenken aan dit evenement.

Het Culinair Event vindt op 8 juni plaats van 11.00-16.00 uur in de showroom van Pelma Keukens, Amundsenweg 47. Meer informatie is te vinden op www.pelmakeukens.nl. [l]