AGENDA

Woensdag 26 juni

Spelochtend inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 26 juni bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd. Iedereen van harte welkom!

Vrijdag 28 juni

Boekpresentatie Klasgenoten

16:00 | Boekhandel 't Spui

Op 28 juni, 16.00u, presenteert Peter de Boevere zijn nieuwste Zeeuwse misdaadverhaal ‘Klasgenoten’, in boekhandel ’t Spui. ‘Klasgenoten’ is het vierde boek in de serie Zeeuws Bloed. Het verhaal speelt zich vooral af in Vlissingen en in Koudekerke. Het gaat over Freek Domhof, die gedurende zijn 4 middelbare schooljaren aan de Paulusmavo te Vlissingen systematisch is gepest door een groepje medeleerlingen. 25 jaar later vindt er een reünie plaats in Het Arsenaal, waar hij zijn demonen weer treft. Hij wist dat ze zouden komen en heeft zich er goed op voorbereid. Hij neemt op gruwelijke wijze wraak. Peter de Boevere bracht zelf zijn eerste middelbare schooljaren door op de Paulusulo in Vlissingen, heeft er veel geleerd en een prima tijd gehad. Het verhaal is dan ook volkomen fictief. Pesters vind je overal. Toegang is gratis.

Zaterdag 13 juli

Urker Mans Formatie zingt in St. Jacobskerk

19:30 | Sint Jacobskerk

Zaterdag 13 juli om 19.30 uur geeft Urker Mans Formatie haar jaarlijkse optreden in St. Jacobskerk, Oude Markt 2, Vlissingen. Ze zingen het repertoire van de nieuwe CD 'Zing' met goed in het gehoor liggende titels. De gedreven dirigent Martin Mans haalt het beste uit de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. De vaste begeleider is Mark Brandwijk. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn instrumentale solo's de boventoon. Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu taragot. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek. ANBO/KBO/PCOB-leden ontvangen op vertoon van de lidmaatschapspas korting op de entree. Reserveren : www.martinmans.nl of reserveerlijn: 06-25391903. Voorverkoop van kaarten bij: VVV-Vlissingen, Spuistraat 46, Vlissingen.