Touwslagerij Michiel de Ruyter. FOTO HET ARSENAAL
Touwslagerij Michiel de Ruyter. FOTO HET ARSENAAL Het Arsenaal

Zomeractiviteiten in Het Arsenaal

VLISSINGEN - In Het Arsenaal zijn in de zomer dagelijks diverse activiteiten te doen voor jong en oud.

Touwslaan: Touwslaan in Het Arsenaal zoals Michiel de Ruyter. Je krijgt in Het Arsenaal de kans om je eigen touw te slaan in onze touwslagerij! Hierbij leer je van alles over onze zeeheld Michiel de Ruyter.
Pot-vol-Dorie dag: Ken jij de films over Nemo en Dory? Ze zijn zo leuk om te kijken! Wist je dat Nemo en Dory ook in Het Arsenaal wonen? De bioloog vertelt je vandaag graag meer over deze filmsterren! Je krijgt aan de kassa, gratis, een pot-vol-dorie Quiz mee die jullie samen in de onderwaterwereld kunnen maken.
Piratenvlag-dag: Je weet waarschijnlijk wel dat piraten vroeger speciale vlaggen hadden. Maar weet je ook waarom? Onze piraten leggen dit graag aan je uit! Ook krijg je de kans om samen met één van onze piraten een mooie piratenvlag te maken!
Dansen en zingen met piraten: Op dinsdag 20 augustus is het Kom jij dansen en zingen met onze Piraten activiteiten in Het Arsenaal. Vandaag nemen onze piraten de tijd om alle kinderen een leuk piratenlied en bijbehorend dansje te leren. Deze gezelligheid wil je niet missen.
Zeepaardjes dag: Op woensdag 21 augustus is het Zeepaardjes dag in Het Arsenaal in Vlissingen. Het tijd om samen met onze bioloog de zeepaardjes te bestuderen! Tijdens de rondleiding zal de bioloog je vertellen hoe de zeepaardjes leven, wat ze graag eten en wat hun gewoontes zijn, [l]