Afbeelding
LMG Goes

Activiteiten in het Arsenaal

VLISSINGEN - Woensdag 24 juli is het magische kwallen dag in Het Arsenaal! Vind jij kwallen er ook zo mysterieus uit zien? Onze bioloog heeft een prachtig bassin met stroming voor onze kwallen gemaakt zodat ze heerlijk kunnen rond zweven. Ze zijn haast transparant, net een schilderij om naar te kijken. De bioloog vertelt je vandaag alles over deze magische dieren en 's middags kun je erbij zijn als ze gevoerd worden!

Op donderdag 25 juli kun je in Het Arsenaal een piraten-speurtocht komen doen! Speur alle aanwijzingen in Het Arsenaal op en verdien zo je eigen gouden munt!

Op vrijdag 26 juli is het tijd om samen met onze bioloog de zeepaardjes te bestuderen! Tijdens de rondleiding zal de bioloog je vertellen hoe de zeepaardjes leven, wat ze graag eten en wat hun gewoontes zijn. Ook krijg je de kans om een zeepaardje te voelen!

Zaterdag 27 juli is het in Het Arsenaal mogelijk om je piratenskills te testen! Touwhangen, planklopen, kanonskogels werpen en nog veel meer… durf jij de uitdaging aan?

Je weet waarschijnlijk wel dat piraten vroeger speciale vlaggen hadden. Maar weet je ook waarom? Vandaag leggen onze piraten in Het Arsenaal dit graag aan je uit! Ook krijg je de kans om samen met één van onze piraten een mooie piratenvlag te maken! Zien we je zondag 28 juli?

Is het jou al eens opgevallen dat piraten altijd een hoofddoekje dragen? Als je maandag 29 juli een bezoek brengt aan Het Arsenaal kun je er, samen met één van onze piraten, zelf één maken. Natuurlijk mag je hem daarna ook mee naar huis nemen, zodat je nog heel vaak zelf piraatje kunt spelen!

Dinsdag 30 juli nemen onze piraten de tijd om alle kinderen een leuk piratenlied en bijbehorend dansje te leren. Deze gezelligheid wil je niet missen! Kom jij dinsdag ook een bezoekje brengen aan Het Arsenaal? Tot dan! [l]