Humanitas Thuisadministratie: weer greep op je geldzaken

VLISSINGEN - Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kun je ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van je partner, bij een scheiding, of wanneer je je baan kwijtraakt.

Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie Walcheren is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks.

Vrijwilligers Thuisadministratie

Handig met cijfers? Goed in ordenen van de administratie? Help je graag iemand zijn administratie weer op orde te krijgen? Ben je gemiddeld 2 uur beschikbaar per week? Zo ja, meld je dan aan als vrijwilliger Thuisadministratie bij Humanitas Walcheren.

Vrijwilligers vormen de spil in het project Thuisadministratie. Want hulp 'van buitenaf' is nodig om mensen die in problemen dreigen te komen of in de problemen zijn geraakt weer grip op hun situatie te laten krijgen. De inzet van vrijwilligers is onbetaalbaar, figuurlijk maar ook letterlijk.

Humanitas Thuisadministratie is actief op Walcheren. Contact: Thuisadministratie Walcheren, email: ta.walcheren@humanitas.nl, www.humanitaszeeland.nl, tel. 06-57643906. Info: coördinator Peter Veen. [l]