KBO Vlissingen zoekt nieuwe leden

VLISSINGEN - KBO Vlissingen is op zoek naar nieuwe leden. Als u denkt: "wat is de KBO" nu en u denkt dat dit niet belangrijk voor u is, lees dan vooral niet verder... Maar u weet dan niet wat u mist! KBO staat voor katholieke bond ouderen, maar de KBO is een actieve seniorenclub waar iedereen welkom is, dus ook niet katholieken..en wij hebben reeds 250 leden.

Wij organiseren maandelijks allerlei leuke activiteiten zoals stedenbezoek, wandelingen, koffiebijeeenkomsten, fietstochten, lezingen, filmbezoeken, informatiebijeenkomsten, jaarvergaderingen met altijd de nodige hapjes en drankjes en entertainment na het officiƫle gedeelte. En nog veel meer.
En dan biedt het lidmaatschap ook nog vele voordelen zoals belastingservice, korting op ziektekostenverzekering, goedkope energielevering via de landelijke KBO vereniging, juristentelefoon en nog veel meer. En, iedere maand een leuk en interessant magazine met vele bruikbare informatie. Maar het belangrijkste is natuurlijk de onderlinge contacten met mede leden. En, op deze wijze komt u ook nog eens de deur uit en kunt u deelnemen aan de vele activiteiten. De maandelijkse nieuwsbrief van onze KBO geeft u de nodige informatie wat wij maandelijks organiseren. En..het lidmaatschap is niet duur! Is uw belangstelling toch gewekt? Kijjkt u dan maar eens op onze website: www.kbo-vlissingen.nl of neem contact op met Huub van Kessel voor meer informatie, te bereiken op huubkessel@zeelandnet.nl of bij Rian van Hoeckel te bereiken op: rhoeck22@zeelandnet.nl [l]