Hebr . letters
Hebr . letters Henk Steneker

Introductie Bijbels Hebreeuws

VLISSINGEN - Ca. 35 jaar geleden is Henk Steneker begonnen met het bestuderen van het bijbels Hebreeuws en het laatste jaar is hij er met veel plezier opnieuw ingedoken.
De kennis van het Bijbels Hebreeuws helpt hem om het oude testament van de bijbel beter te begrijpen en er soms eens lekker diep in te duiken. Het is echt een zegen! Voor jou wordt dit wellicht een eerste kennismaking met het bijbels Hebreeuws. Misschien maakt het je enthousiast om je er verder in te verdiepen.

Wat gaan we doen? We maken in 4 lessen kennis met het bijbels Hebreeuws door: het leren schrijven van de Hebreeuwse lettertekens; het omzetten van de Hebreeuwse lettertekens in onze eigen letters; het uitspreken van de Hebreeuwse woorden, het vertalen van bijbelverzen; extra: het zingen van een bijbels Hebreeuws lied of het uitdiepen van een Hebreeuws woord. Dit alles vindt plaats op 4 woensdagavonden, 18 september, 2 oktober, 16 oktober en 30 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Hope 4 You Church, Gildeweg 29, 4383 NJ te Vlissingen.
Het studiemateriaal wordt verstrekt op A4 met 4-gatsperforatie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.


Inschrijven
Mail s.v.p. naar hsteneker@zeelandnet.nl of bel 06-13604148. Er is wel een maximum aan het aantal inschrijvingen. [l]