Rommelroute Oost-Souburg viert 5de editie

OOST-SOUBURG - Voor de 5e keer vind de rommelroute Oost-Souburg plaats. De route is dit jaar op zaterdag 21 september van 08.00 tot 17.00 uur door het gehele dorp.

De route is dit jaar wat meer gelijkmatiger verdeeld over het dorp. Elke gedeelte van Souburg heeft wel een groep deelnemers die dichtbij elkaar in de buurt zitten.

Ook dit jaar gaan de inwoners van Oost-Souburg er weer een leuk feestje van maken. Op diverse plaatsen kunnen mensen wat eten en drinken en voor de kinderen zijn er spelletjes te doen of muziek te beluisteren. Ook zijn er deelnemers die hun toilet beschikbaar stellen of waar de bezoekers even kunnen uitrusten. Daarnaast zijn er een aantal locaties waar mensen terecht kunnen voor EHBO. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de koopjes die de bezoekers af kunnen struinen in de straten door Souburg.

De plattegrond is te downloaden via: https://www.zeelandnet.nl/communities/route-oost-souburg/bestanden/plattegr-rommel-2019. Ook bij sommige deelnemers zijn wat plattegronden te verkrijgen. O.a ook bij de organisatie in de Stuart Makkersstraat.[l]