AGENDA

Woensdag 18 september

Spelochtend inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 18 september bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

Opslaan in de Cloud

14:00 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Foto’s, video’s en documenten kun je opslaan op je computer, usb-stick of dvd. Je kunt deze bestanden ook opslaan in de Cloud. Tijdens deze bijeenkomst van ZB| Bibliotheek Vlissingen leer je wat de Cloud is en hoe je dit gebruikt. Woensdag 18 september van 14.00 tot 16.00, Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A. Aanmelden en meer info: https://bit.ly/2T3Wg1u

Vrijdag 20 september

Country middag

14:30 | Woonzorgcentrum Theo van Doesburg

Vrijdag 20 september is het Country-DJ-Team KMW te gast in woonzorgcentrum Theo van Doesburg voor een ouderwets gezellige country middag! Er zijn optredens van het Country DJ Team KMW, The West Side Line Dansers, Dog Dancing Team (country dans met hond) door Cecilia en Fluffy en het Rolstoel Country Line Dans Echtpaar. Als extraatje zijn er ook diverse standhouders aanwezig met o.a. Sieraden, Zeeuwse Beelden, Zeeuwse Babbelaars, IJS Man, Strand- en Kaarslicht, Kledingkraam, Zeeuws genot- (streekbiertjes) en de creativiteitsclub van Theo van Doesburg. De entree is gratis! Aanvang optreden: 14.30 uur.

Herfstdiner bij RestoRank

18:00 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Vrijdag 20 september is er weer, zoals elke 3e vrijdag van de maand RestoRank. Hier kun je, als je alleen bent of als het financieel moeilijk is, samen met anderen van een warme maaltijd te genieten. RestoRank wordt gehouden in De Rank; de zaal achter De Wijngaard-kerk in de Kanaalstraat. De maaltijden beginnen om 18.00 uur, de zaal is open vanaf 17.00 uur. Opgave vooraf is noodzakelijk bij 0118-465132 of 06-11726790. RestoRank wordt georganiseerd door Evangeliegemeente De Wijngaard, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg

Woensdag 25 september

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen.