AGENDA

Woensdag 2 oktober

Spelochtend Het Anker

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 2 oktober bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

Zaterdag 5 oktober

Benefiet tbv Dromen voor Duchenne

10:30 | Sporthal Baskensburg

Sportvereniging Dios uit Oost Souburg organiseert een Benefiet tbv Dromen voor Duchenne. Deze stichting zet zich in om dromen van kinderen met Duchenne Spierdystrofie waar te maken. Zaterdag 5 oktober van 10.30 tot 12.45 uur in de sporthal Baskensburg. www.dios-souburg.nl

Dag van de Ouderen

14:00 | Ter Reede

De Stichting Dag van de Ouderen Vlissingen organiseert op zaterdag 5 oktober een gezellige middag in het Atrium van woonzorgcentrum Ter Reede te Vlissingen, Vredehoflaan 370. Optreden van 'Zeeuwse Sien', muzikaal begeleid door accordeonist Monty van Belzen zowel vóór als na de pauze. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Einde omstreeks 16.15 uur. Toegang gratis.

Zondag 6 oktober

Evensong

17:00 | Sint Jacobskerk

Zondag 6 oktober, aanvang 17 uur, wordt er een Evensong gehouden in de Sint Jacobskerk van Vlissingen. Liturg van de vespersdienst is deze keer ds. Gerrit Klein. Ineke Wijkhuijs zal het koor de Evensingers weer leiden; Jos Vogel bespeelt het orgel. Dit avondgebed uit de Anglicaanse traditie van de kathedralen bestaat uit lezingen uit de Bijbel, en de gezongen lofzangen van Maria en Simeon als vaste onderdelen. Ook is er veel ruimte voor samenzang van (Engelse)hymnes.

Maandag 7 oktober

Themamiddag seniorenvereniging

13:30 | Woonzorgcentrum Ter Reede

De Senioren Vereniging Walcheren organiseert op maandag 7 oktober een themamiddag in woonzorgcentrum "Ter Reede" te Vlissingen , Vredehoflaan 370 in zaal 't Speelhuus. Vóór de pauze verzorgt de alom bekende weerman Jos Broeke een presentatie over "Het weer". Na de pauze is er bingo met mooie prijzen. Toegang gratis. Aanvang 13.30 uur, zaal open vanaf 13.00 uur.