Open repetitie van Philharmonie 50 Plus

VLISSINGEN - De Philharmonie 50 Plus wil wat meer mensen kennis laten maken met dit orkest. Dankzij de gastvrijheid van het Arsenaal in Vlissingen kan dat op woensdagmiddag 16 oktober vanaf half drie tot half vijf. Belangstellenden kunnen dan een open repetitie meemaken in het restaurant van het Arsenaal en beluisteren met wat voor muziek de leden aan het werk zijn onder leiding van dirigent Bram van Overbeeke. Muzikanten uit heel Zeeland zijn van harte welkom.

De Philharmonie 50 Plus bestaat intussen al weer bijna twintig jaar. Het is een orkest voor ouderen die een strijk- of blaasinstrument kunnen bespelen of thuis zijn op het slagwerk. De open repetitie in Vlissingen is bedoeld om wat meer bekendheid te geven aan het orkest, dat wekelijks op woensdagmiddag van half drie tot half vijf repeteert in De Blazer, Ritthemsestraat 45 in Oost-Souburg.

Het orkest heeft op het ogenblik 25 leden die het leuk vinden samen muziek te maken. De repertoirekeuze en het niveau van het gespeelde wordt bepaald door wat het orkest aan kan en waar het plezier in heeft. De secretaris van de vereniging, de heer P.W.Veijgen,geeft graag nog meer informatie. Tel.0118-419134 of email:musica@zeelandnet.nl. [l]