AGENDA

Vrijdag 11 oktober

Lezing Terug naar Cliffrock Castle

15:30 | Boekhandel 't Spui

Josephine Rombouts is inmiddels een begrip in Zeeland want niet alleen woont en werkt ze hier tegenwoordig, velen lazen haar eerste boek over Cliffrock Castle met veel plezier. Over haar tweede boek, Terug naar Cliffrock Castle, geeft zij een lezing bij Boekhandel 't Spui. Vrijdag 11 oktober, aanvang 15.30 uur, de toegang is gratis.

Zondag 13 oktober

ConcertenVlissingen

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

Concert op 13 oktober van ConcertenVlissingen in het muZEEum. Dit concert zou worden verzorgd door Jolente De Maeyerviool en Nikolaas Kende piano. Helaas is door persoonlijke omstandigheden Jolente niet in staat om te spelen. Gelukkig hebben we met Nikolaas Kende, net terug van een succesvolle tournee piano solo door China, een meesterpianist op ons podium. Het volgende concert op 27 oktober wordt, eveneens piano solo, verzorgd door Camiel Boomsma.

Taizéviering

17:00 | Sint Jacobskerk

Op zondag 13 oktober Taizéviering in de Sint Jacobskerk te Vlissingen. Deze viering begint om 17 uur en zal ongeveer drie kwartier duren. De bijeenkomst heeft een open karakter; en iedereen mag komen meevieren. De Taizévieringen kenmerken zich door stilte, Bijbellezing, muziek, gebed; dit alles in een sobere vorm. In deze samenkomst wordt gezongen uit de Taizébundels. Marjo Schillings (zang), Jos Vogel (piano) en diverse andere musici verlenen medewerking.

Theaters aan Zee

20:15 | De Verwachting

Zondag 13 oktober staat Annick Boer in huiskamertheater 'De Verwachting' in Ritthem met haar cabaretvoorstelling 'Dat is goed gelukt'. De mooiste liedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond! Een aanrader!

Maandag 14 oktober

Rommel-Boekenmarkt

8:45 | Historische Kerk

Onder verantwoording van de Protestantse Gemeente Oost-Souburg is er van 8.45 tot 16.00 uur een grootse snuffel-rommel-boeken-kleding- dvd's en cd markt. Deels in de bijgebouwen van de kerk en deels in onze mooie tuin en op het pleintje voor de kerk. In de kerkzaal kunt u van mooie muziek genieten of in de ARK achter de kerk en bij mooi weer op het terras bij de ARK. Goed ter been of minder goed? Alles is te bereiken. Toiletten aanwezig. Zie ook: www.pgos.nl of meer info bij: Ko Adriaanse: 0118-475850; 06 39438361; jacadriaanse@solcon.nl.

Woensdag 16 oktober

Spelochtend Inloophuis Het Anker

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 16 oktober bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.