Aanvraagformulieren beschikbaar voor Kerstpakkettenaktie 2019

VLISSINGEN - Het Leger des Heils Walcheren stelt dit jaar ook weer kerstpakketten beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere die via Orionis langdurig op een inkomen op bijstandsniveau zijn aangewezen. Mensen met een andere uitkering, zoals van UWV/SVB etc. behoren voor het Leger des Heils niet tot de doelgroep. Alleen mensen met een uitkering via Orionis worden meegenomen.

Ook het Leger des Heils heeft jammer genoeg te maken met teruggang in inkomsten, waardoor er in vergelijking tot voorgaande jaren, minder kerstpakketten kunnen worden uitgedeeld.

Aanvraagformulieren zijn vanaf 24 oktober op de volgende locaties af te halen en/of terug te brengen:

Vlissingen: Steunpunt/kledingwinkel Leger des Heils, Singel 254/hoek Paul Krugerstraat (maandag van 13.30 tot 15.30 uur, woensdag van 09.00 tot 15,30 en vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur) of in de brievenbus; Orionis Walcheren, Oostsouburgseweg 10 (alleen afhalen).

Middelburg: Kledingwinkel Leger des Heils, Het Zwin 1 (dinsdag en donderdag van 09.30-13.00 uur).

De formulieren moeten door de aanvrager persoonlijk worden ondertekend. De uiterste inleverdatum voor de formulieren met bijlagen voor het Leger des Heils is vrijdagmiddag 8 november, 15.30 uur. Hieraan wordt strikt de hand gehouden.

Aangezien het Leger des Heils samenwerkt met de Protestantse Gemeente te Oost-Souburg, zullen eventuele aanvragen van inwoners uit Westerzicht, Oost- en West-Souburg en Ritthem, worden overgedragen aan de Protestantse Gemeente in Oost-Souburg. Na afloop van deze kerstpakkettenaktie worden de persoonsgegevens vernietigd.[l]