ConcertenVlissingen presenteert Camiel Boomsma op 27 oktober.
ConcertenVlissingen presenteert Camiel Boomsma op 27 oktober. Foto:

Agenda

Woensdag 23 oktober

DigiCafé

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Deelname is gratis.

Proefduik

21:00 |

Zweven onderwater, zonder dat je naar boven hoeft om lucht te happen? Wil je eens ervaren hoe dat is en ben je 14 jaar of ouder? Maak dan gratis een proefduik met Duikteam Zeeland in het Vrijburgbad op 23 of 30 oktober, 21.00-22.15 uur, of op 11 december, 20.00-22.15 uur. Voor deelname is badkleding voldoende. Je kunt je voor je favoriete avond(en) aanmelden via hoofdinstructeur@duikteamzeeland.nl en ontvangt dat later bericht hoe laat je precies verwacht wordt.

Vrijdag 25 oktober

Najaarsmarkt

10:00 | Woonzorgcentrum Scheldehof

Overdekte Najaarsmarkt met meer dan 30 stands variërend met kunst en huisvlijt, soep en zopie, vers bereidde Zeeuwse babbelaars, 3D kaarten, sieraden, kleding, sjaals, te veel om op te noemen. Tijdens deze markt zijn er ook diverse presentaties van goede doelen en een demonstratie met VR-brillen. Toegang gratis via de hoofd ingang van zorgcentrum Scheldehof, Peperdijk 263, Vlissingen

Zaterdag 26 oktober

Muziekdag

11:00 | Walstraat

Op zaterdag 26 oktober is het Muziekdag bij Walstraat 68 van 11.00 tot 15.30 uur. Op deze dag spelen verschillende muzikanten allerlei muziekstukken voor u.

Halloween in Speeltuin de Souburgt

16:00 | Speeltuin de Souburgt

Kom zaterdag 26 oktober van 16.00-20.45 uur griezelen, schminken, eten en drinken op het halloweenfeest in Speeltuin de Souburgt, Koopmansvoetpad 73 in Oost-Souburg in samenwerking met Stichting Activiteiten Souburg. De speeltuin is weer versierd en in de tenten zijn weer allerlei griezelige hoekjes te ontdekken. Ga op de foto met een mummy of laat je schminken, voordat de lampionoptocht begint om 19.00 uur door het dorp. De showband Jonge Kracht uit Kapelle komt weer om de optocht muzikaal te begeleiden. Na de optocht kan je nog dansen op griezelig leuke muziek in de spokendisco. Kom maar langs als je durft; de toegang is gratis.

Zondag 27 oktober

Camiel Boomsma piano solo

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen presenteert Camiel Boomsma piano solo in de Pakhuizen van het muZEEum Nieuwendijk 11 Vlissingen. Dit concert maakt onderdeel uit van “The innermost side tour” op bekende podia. Hij zal stukken spelen uit zijn nieuwe album “Mission” die zijn persoonlijkheid sterk reflecteren waaronder de 4 Impromptus van Schubert, zijn geliefde Liebestraüme No.3 en het diep verinnerlijkte Vallée D'obermann. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Dinsdag 29 oktober

Lezing Eigen regie over de laatste levensfase

19:30 | Filmtheater Scheldehof

Op dinsdag 29 oktober wordt van 19.30 tot 21.30 uur in Scheldehof, Peperdijk 263 te Vlissingen een lezing gegeven over Eigen regie over de laatste levensfase. Spreekster is José van Rijsbergen van het landelijk platform Jouw laatste levensfase, provincie Zeeland. Gesproken wordt over wensen ten aanzien van de laatste levensfase. Aan bod komen onder andere het donorcodicil, wilsbeschikking, behandelverbod, testament of euthanasieverklaring. Verder wordt gesproken over de wijze waarop het afscheid tot een blijvende herinnering kan worden gemaakt, zoals de persoon het zelf wenst. Het bijwonen van de lezing staat open voor iedereen en is gratis. Een naaste kan mede aanwezig zijn. Wel is inschrijving via www.palazzolihuis.nl vereist.

Woensdag 30 oktober

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Woensdag 30 oktober bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.[l]