De Freesia's
De Freesia's Foto:

AGENDA

Woensdag 30 oktober

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Woensdag 30 oktober bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

Donderdag 31 oktober

Beginnerscursus: iPad & iPhone

13:30 | Wijkcentrum De Burgerij

Tijdens deze cursus maak je kennis met de iPad en/of iPhone. De cursus is te volgen met één of beide apparaten. Na het volgen van deze cursus weet je meer over o.a. de bediening, e-mail en contacten, internet, apps en foto’s. De cursus vindt plaats op 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november, 5, 12 december van 13.30-16.00 uur in Wijkcentrum De Burgerij, Van Hogendorpweg 58A te Vlissingen. Aanmelden & meer info: https://bit.ly/2yAuu3t

Vrijdag 1 november

Boekpresentatie Jo de Ridder

16:00 | Boekhandel 't Spui

Op vrijdag 1 november a.s. verschijnt het boek "Vlissingen - Slag om de Scheldemonding" van Jo de Ridder. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan de heer drs. A.R.B. van den Tillaar, burgemeester van Vlissingen. De schrijver zal tijdens de presentatie de inhoud van het boek toelichten. Iedereen is welkom om deze boekpresentatie bij te wonen. Deze vindt plaats bij boekhandel 't Spui, Oude Markt 5 te Vlissingen op vrijdag 1 november om 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. Aanmelden: uiterlijk 28 oktober, bij voorkeur per mail: info@boekhandelspui.nl of anders telefonisch: 0118-855188.

Zaterdag 2 november

Rommelmarkt

9:00 | Het Bolwerk

Op zaterdag 2 november organiseert Dansgroep Vlissingen Internationaal weer een geweldige rommelmarkt. Hier is altijd wel iets leuks te vinden.Van 09.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom in onze danszaal in Het Bolwerk, Lindeijerlaan 8, 4386 EA Vlissingen. Dit is naast de kerk in het winkelcentrum Papegaaienburg.

Rommelmarkt

10:00 | Loods

Zaterdag 2 november Loodsverkoop/ rommelmarkt aan de Edisonweg 10 in Vlissingen, van 10.00 tot 12.00 uur. De opbrengst gaat naar goede doelen; Kika en Stichting Voorkom.

Zondag 3 november

Optreden Shantykoor

14:30 | Ter Reede

Het Shantykoor De Hoeksche Waard is in 2001 opgericht en binnen enkele maanden groeide het koor van zeven naar vijftig leden. Inmiddels is het een zeer ervaren en volwassen koor met optredens variërend van podia in Zeeland tot in Utrecht. Door het enthousiasme van de dirigent, de vijf accordeonisten, de basgitarist, de akoestisch gitarist, de slagwerker en de zangers staat dit koor borg voor een optreden dat klinkt als de bekende klok van Arnemuiden. Trots is het koor op haar dirigente Paula van Wanrooy. Dit koor komt optreden op zondag 3 november in het Atrium, aanvang 14.30 uur.

Woensdag 6 november

Zeeuws cabaret, De Freesia's

14:30 |

De Freesia’s, dat zijn Tanne en haar buurvrouw Meriette. De dames wonen in het denkbeeldige bejaardenhuis Huize Avondrood, een verzorgingshuis voor niet alledaagse bewoners en daarmee drukken we ons nog zacht uit. Meriette heeft d’r hele leven geen man weten te strikken. Ze is altijd een verstokte vrijgezel gebleven, of op z’n Zeeuws: een ouwe jonge meid! Deze twee pronte wuufjes gaan graag samen op stap en hun doel is om mee te doen aan het Nationale Songfestival voor ouderen en eigenlijk nog liever om mee te doen aan The Voice of Holland. De Freesia’s brengen een combinatie van Nederlandstalige en Zeeuwse nummers te gehore in de genres cabaret, komisch en serieus. Komt u kijken lachen op woensdag 6 november, aanvang 14.30 uur.