Anastasia Feruleva en Frank van de Laar.
Anastasia Feruleva en Frank van de Laar. Foto:

AGENDA

Woensdag 6 november

Cabaret De Freesia's

14:30 |

De Freesia’s, dat zijn Tanne en haar buurvrouw Meriette. De dames wonen in het denkbeeldige bejaardenhuis Huize Avondrood, een verzorgingshuis voor niet alledaagse bewoners en daarmee drukken we ons nog zacht uit. Deze twee pronte wuufjes gaan graag samen op stap en hun doel is om mee te doen aan het Nationale Songfestival voor ouderen en eigenlijk nog liever om mee te doen aan The Voice of Holland. De Freesia’s brengen een combinatie van Nederlandstalige en Zeeuwse nummers te gehore in de genres cabaret, komisch en serieus. Komt u kijken lachen op woensdag 6 november, aanvang 14.30 uur.

Donderdag 7 november

Buurtcafé

10:00 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Het tweede Buurtcafé vindt plaats op donderdag 7 november tussen 10.00-12.00 uur in de Bibliotheek en staat in het teken van 'tekenen'. Aanmelden hoeft niet, er is gratis inloop. Illustrator Agnes den Hartogh heeft heel veel tekeningen over het dagelijks leven in Vlissingen gemaakt en daardoor heeft ze mensen ze ontmoet, die ze anders nooit had leren kennen.

Vrijdag 8 november

Spelletjes en samen eten

13:00 | De Herberg

Iedere vrijdagmiddag in de maand november, tussen 13.00 en 14.00 uur, komt een groep kinderen van de Ichtusschool naar De Herberg. De ene helft gaat in dat uur iets lekkers koken, niet alleen voor henzelf maar voor alle bezoekers van De Herberg. De andere helft van de groep wil graag spelletjes spelen, niet alleen met elkaar maar met alle bezoekers van De Herberg. De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen

Licht klassieke muziek

19:30 | Ter Reede

Licht klassieke muziek in Ter Reede, Rien Balkende & Martijn Kooiman op vrijdagavond in Ter Reede, Speelhûus, aanvang 19.30 uur, van Rien Balkende en Martijn Kooiman.

Zaterdag 9 november

Najaarsbeurs

10:00 | Wijkcentrum De Burgerij

De Vlissingse Filatelisten Vereniging organiseert op zaterdag 9 november haar traditionele postzegel-, brieven-, kaarten- en muntenbeurs. De beurs, die gratis toegankelijk is, zal van 10.00 tot 16.30 uur in het Wijkcentrum De Burgerij, van Hogendorpweg 58a te Vlissingen worden gehouden. Om 15.15 uur zal er een postzegelveiling plaatsvinden.

Minimarkt

14:00 | Nieuw Bachtenpoorte

Minimarkt in Nieuw Bachtenpoorte in Oost Souburg, zaterdag 9 november van 14.00-17.00 uur. Er zijn standhouders met leuke, mooie en lekkere producten.

60-ties rock en roll in kerk

20:00 | Historische Kerk

De 60-ties rock en rollband FLASHBACK (trugkieke) speelt op 9 november herkenbare rock en roll uit de 60-ties. Nummers van CCR, Elvis , Beatles, Stones, Cliff & Shadows, Chuck Berry, Jerry Lee lewis etc komen voorbij. Dit alles in de Historische Kerk Oost-Souburg aan het Oranjeplein. Aanvang: 20.00 uur. Info: www.historischekerksouburg.nl/programma.

Zondag 10 november

ConcertenVlissingen presenteert

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

Zondag 10 november 11.30-12.30 uur in de Pakhuizen van het muZEEum Nieuwendijk 11 Vlissingen. Het 2e cello/piano concert wordt gegeven door de zeer getalenteerde celliste Anastasia Feruleva. Ook pianist Frank van de Laar heeft een grote staat van dienst en won op jeugdige leeftijd al belangrijke prijzen. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Maandag 11 november

Ledenmiddag

13:30 | Ter Reede

De Senioren Vereniging Walcheren organiseert op maandag 11 november een algemene ledenmiddag. Na een kort vergadergedeelte volgt na de pauze nog een uitgebreide bingo waarbij u weer mooie prijzen kunt winnen. De middag zal plaatsvinden in zaal 't Speelhuus van woonzorgcentrum Ter Reede te Vlissingen, Vredehoflaan 370. Toegang gratis. Aanvang 13.30 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur. Wilt u uw ledenpasje meenemen?

Woensdag 13 november

Spelochtend inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 13 november bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

De Freesia’s
Rien Balkende & Martijn Kooiman
Tekening van Agnes den Hartogh.