Cover gedichtenbundel
Cover gedichtenbundel Blaas Meulmeester

Presentatie gedichtenbundel 'Zorgen in de Zorg'

VLISSINGEN - Zaterdag 23 november wordt in de Brasserie van verpleeghuis Willibrord aan de Bachtensteene 14 de gedichtenbundel ‘Zorgen in de Zorg’ van Adéla Kooi gepresenteerd. Zij werkt als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) in Willibrord.

Als je in de zorg werkt maak je veel mooie, leuke, grappige, maar ook droevige en ontroerende momenten mee. Deze momenten zijn voor Adéla een bron van inspiratie voor de gedichten die ze schrijft. “Ik heb altijd al gedichten gemaakt over verschillende onderwerpen. Omdat je zoveel meemaakt in de zorg is er altijd wel een gedicht van te maken”, vertelt Adéla.

De lezer van de gedichten zal een reëel en soms verrassend beeld krijgen van wat zich allemaal afspeelt in een verpleeghuis. “Ik hoop dat iedereen geniet van mijn gedichten én dat ze er iets van opsteken.” Want er zitten ook gedichten tussen voor mensen werkzaam in de zorg die aanzetten om over bepaalde gebeurtenissen na te denken.

Daarnaast wil Adéla met haar gedichten laten zien dat werken in de zorg leuk en dankbaar werk is. “Wie weet gaan er meer mensen een opleiding in de zorg volgen”, aldus Adéla.

De inloop van de presentatie (iedereen is welkom) is om 14.30 uur met een gratis kopje koffie en thee en rond 15.00 uur zal het eerste exemplaar van de gedichtenbundel worden uitgereikt aan bestuurder Jaap Wielaart.

De bundel zal na de presentatie te koop zijn en is te bestellen via gedichtenbundelzorg@hotmail.com. [l]