Chimaera Trio: Annemiek de Bruin klarinet, Irene Kok cello en Laurens de Man piano.
Chimaera Trio: Annemiek de Bruin klarinet, Irene Kok cello en Laurens de Man piano. Foto:

AGENDA

Vrijdag 22 november

Spelletjes en samen eten

13:00 | De Herberg

Iedere vrijdagmiddag in de maand november, tussen 13.00 en 14.00 uur, komt een groep kinderen van de Ichtusschool naar De Herberg. De ene helft gaat in dat uur iets lekkers koken, niet alleen voor henzelf maar voor alle bezoekers van De Herberg. De andere helft van de groep wil graag spelletjes spelen, niet alleen met elkaar maar met alle bezoekers van De Herberg. Een prima initiatief om elkaar zo te ontmoeten. Kom en wees van harte welkom! De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen.

Zaterdag 23 november

Expositie

15:30 | Woonzorgcentrum Scheldehof

Expositie: Hedendaagse damasten, damastweversgilde, kleurrijke glasobjecten, draagbare objecten, gastexposanten van 23 november - 5 januari. Opening expositie zaterdag 23 november om 15.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur Woonzorgcentrum Scheldehof Peperdijk 263, 4381 EN Vlissingen.

Zondag 24 november

Chimaera Trio

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen in de Pakhuizen van het muZEEum Nieuwendijk 11 Vlissingen. Annemiek de Bruin heeft als uitzonderlijk Zeeuws muzikaal talent ook landelijk reeds hoge ogen gegooid. Met Irene Kok en Laurens de Man vormt ze al vanaf hun kennismaking op het Conservatorium van Amsterdam het Chimaera Trio. Ze nemen het publiek mee in een zoektocht naar de oorsprong van klank. Hetgeen blijkt uit hun avontuurlijke programma met onbekende meesters uit de late middeleeuwen, de componisten uit de 19e eeuw Bruch en Franck met prachtige melodieën en rijke, verrassende harmonieën en het zeer virtuoze moderne Trio van Rota. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Wereldmuziek en volksdans

14:30 | Ter Reede

Wereldmuziek groep Muzaïek uit Middelburg en dansgroep 'Grad na More' uit Vlissingen treden samen op met muziek en dansen uit o.a. Israël, Nederland, Bulgarije en Macedonië in Ter Reede om 14.30 uur. Het belooft een hele leuke middag te worden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Woensdag 27 november

Spelochtend Inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 27 november bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60, Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Deelname is gratis.

Wereldmuziek en volksdans.