Inloopconcert Koorgroep De Vlis-singers

VLISSINGEN - Op zaterdag 30 november geven koorgroep De Vlis-singers, De Zeeuwse Muzikanten en het Tabadila Koor uit Middelburg gezamenlijk een inloopconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de Sint Jacobskerk te Vlissingen van 13.30 tot 16.30 uur. De Vlis-singers houden een verkoop van o.a. adventsstukken (bloemen), zelfgemaakte (kerst) decoraties en koffie/thee met iets lekkers.

Tabadila Koor uit Middelburg o.l.v. Ad Meeusen. Het koor heeft een divers repertoire; er wordt Maleis en Nederlands gezongen, ook Engelse liederen passeren de revue.

Koorgroep de Vlis-singers o.l.v. Epjan Kwast. Is een groep van rond de veertig zangers en muzikanten die met een repertoire van hedendaagse, vlotte christelijke liedjes, regelmatig een bijdrage levert aan (kerk)diensten en vieringen. De meeste liedjes worden driestemmig gezongen en begeleid door een combo met o.a. piano, klarinet en dwarsfluiten.

Orkest de Zeeuwse Muzikanten o.l.v. Jetty Brakman is een professioneel orkest en bestaat uit enthousiaste musici met en zonder een beperking. Onze muzikanten weten met hun enthousiasme en muzikaliteit het publiek altijd weer te treffen. We spelen zowel klassieke muziek als populaire en musicalnummers.

Daarnaast staan er ook kraampjes van Goede Doelen: KIKA, Wereldwinkel Vlissingen, Compassion, Terre des Hommes, Srilanka.

Het inloopconcert is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis! Graag tot ziens op 30 november a.s.

Koorgroep “De Vlis-singers”

Koorgroep De Vlis-singers wil graag het combo versterken met een fluitist (heel belangrijk voor ons), gitarist, violist en (reserve) pianist en voor ons koor zoeken we nog zangers en zangeressen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Epjan Kwast via 0118-415143 of mail naar: teamk@zeelandnet.nl. [l]