Vrouwendag
Vrouwendag Foto:

AGENDA

Woensdag 27 november

Spelochtend Inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 27 november bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60, Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Deelname is gratis.

Gratis filmmiddag

13:30 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Woensdagmiddag 27 november organiseert het inloophuis 'De Ontmoeting' een mooie filmmiddag. De film begint om 13.30 uur, vanaf 13.00 uur is er koffie en thee. De toegang is gratis. Adres: de Rank (zaal achter De Wijngaardkerk), Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg. Informatie via 06-11171730.

Donderdag 28 november

Burgertafel

17:00 | Wijkcentrum De Burgerij

Elke laatste donderdag van de maand van 17.00 - 20.00 een heerlijk driegangen-diner in wijkcentrum De Burgerij.

Vrijdag 29 november

Spelletjes en samen eten

13:00 | De Herberg

Iedere vrijdagmiddag in de maand november, tussen 13.00 en 14.00 uur, komt een groep kinderen van de Ichtusschool naar De Herberg. De ene helft gaat in dat uur iets lekkers koken, niet alleen voor henzelf maar voor alle bezoekers van De Herberg. De andere helft van de groep wil graag spelletjes spelen, niet alleen met elkaar maar met alle bezoekers van De Herberg. Een prima initiatief om elkaar zo te ontmoeten. Kom en wees van harte welkom! De Herberg, Bellamypark 151, Vlissingen.

Zaterdag 30 november

Vrouwendag met Helen Trowbridge

10:00 | Go(o)dtimes Centrum

Zaterdag 30 november houdt Zuidpoort city church een vrouwendag in Go(o)dtimes Centrum, Voltaweg 3 in Vlissingen. Het thema van deze vrouwendag is “Vrouw-moedigheid”. De gastspreekster voor deze dag is Dr. Helen Trowbridge. Helen heeft een profetische zalving als ze het Woord van God deelt. Dit doet ze op een praktische en soms ook humoristische manier. De dag start om 10.00 uur. Een half uur voor aanvang heten we u van harte welkom met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Aanmelden via info@zuidpoort.nl. Voor meer informatie: www.zuidpoort.nl.

Inloopconcert

13:30 | Sint Jacobskerk

Op zaterdag 30 november geven koorgroep De Vlis-singers, De Zeeuwse Muzikanten en het Tabadila Koor uit Middelburg gezamenlijk een inloopconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de Sint Jacobskerk te Vlissingen van 13.30 tot 16.30 uur. De Vlis-singers houden een verkoop van onder andere adventsstukken (bloemen), zelfgemaakte (kerst)decoraties en koffie/thee met iets lekkers. Daarnaast staan er ook kraampjes van Goede Doelen: Villa Joep, Kika, Wereldwinkel Vlissingen, Compassion,Terre des Homme en Srilanka. Het inloopconcert is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis.

Optreden singer/songwriters

20:30 | Razzmatazz

Remmelt, Muus & Femke zijn allen singer/songwriters. Door hun sterke vocale harmonieën wordt hun muziek vaak vergeleken met het jaren-zeventig-geluid van Crosby, Stills, Nash & Young. In september 1995 bundelden Hugo Remmelt en Thijs Muus hun krachten. Na meer dan 500 optredens als een akoestisch duo vonden zij dat er uitbreiding moest komen. In 2000 nam de jonge zangeres Femke Japing, met haar oorstrelende zangstem, een vaste plek tussen beide heren in. In november 2007 verscheen het door de fans lang verwachte live album 'Evensong. Sinds enige tijd versterkt Matto Kranenburg het trio op contrabas. Zaterdag 30 november in Razzmatazz. Kaarten reserveren: razzervering@outlook.com.

Maandag 2 december

Bingo

13:30 | Wijkcentrum De Burgerij

Gezellig in Wijkcentrum De Burgerij in Paauwenburg bingo spelen. Elke eerste maandag van de maand.

Dinsdag 3 december

Workshop Digitaal veilig i.s.m. Scalda

9:30 | Ter Reede

Hoe veilig is uw computer/tablet of telefoon? Een virusscanner biedt niet altijd de garantie van een virusvrij apparaat. In deze korte workshop wordt de veiligheid van uw computer, tablet of telefoon onder de loep genomen. Deze workshop is opgezet in samenwerking met studenten van Scalda. Samen met u controleren zij of alle updates aanwezig zijn en alles functioneert zoals het hoort. Dinsdag 3 december van 9.30-12.00 uur, Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Woensdag 4 december

Workshop: WhatsApp

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

WhatsApp is een heel populair communicatiemiddel. Je leert in de workshop op een eenvoudige manier om berichten te ontvangen en te versturen, bestanden en foto’s uit te wisselen, ‘gratis’ te bellen via WhatsApp en het programma up-to-date te houden. Woensdag 4 december, van 10:15 tot 12:15 uur, ZB Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen. Aanmelden en meer info: https://bit.ly/2yDDKUe.

Optreden singer/songwriters Matto, Remmelt, Muus en Femke.