Max van den Burg met voorstelling
Max van den Burg met voorstelling Foto: Jaap Reedijk

AGENDA

Woensdag 4 december

Workshop: WhatsApp

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

WhatsApp is een heel populair communicatiemiddel. Je leert in de workshop op een eenvoudige manier om berichten te ontvangen en te versturen, bestanden en foto’s uit te wisselen, ‘gratis’ te bellen via WhatsApp en het programma up-to-date te houden. Woensdag 4 december, van 10.15 tot 12.15 uur, ZB Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen. Aanmelden en meer info: https://bit.ly/2yDDKUe.

Vrijdag 6 december

Kerstsfeer in Inloophuis de Ontmoeting

13:30 | Evangeliegemeente De Wijngaard

Inloophuis "De Ontmoeting" bestaat al weer een jaar! Ook a.s. vrijdag 6 december bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, voor een praatje, een spelletje of om te handwerken in de Rank (zaal achter De Wijngaardkerk), Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg. Er is tevens verkoop van goede tweedehandskleding en schoenen, er zijn ook boeken en cd's te koop. We zijn open van 13.30-16.30 uur.

Zaterdag 7 december

Rommelmarkt

10:00 | Edisonweg

Op zaterdag 7 december is er een rommelmarkt (binnen) aan de Edisonweg 10 in Vlissingen. Van 10.00-12.00 uur. Allerhande spullen, zoals boeken, speelgoed, curiosa, fietsen, gereedschap, glaswerk, kerstartikelen, klein meubelen, riet, blikken, elektronica, decoratie, enz. Gratis toegang, gratis parkeren. Opbrengst van deze markt is ten bate van goed doel: Mission Aviation Fellowship (MAF).

Kinderconcert

15:00 | Arsenaal Theater

Wat is er nou spannender voor kids om buiten de deur in een echt theater of concertzaal te luisteren en kijken naar een live muzikaal optreden waarin van alles te beleven is? Kom jij ook met je kinderen naar de voorstelling of 7 december in Vlissingen. Kaarten te bestellen via www.zeeuwsorkest.nl. Speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar speelt een delegatie van Het Zeeuws Orkest het muzikale verhaal "De Muziekkoning". Na afloop kunnen kinderen die dat willen, deelnemen aan de instrumentenparade.

Cabaret voorstelling

20:15 | De Verwachting

Zaterdag 7 december om 20.15 uur staat Max van den Burg met zijn cabaretvoorstelling 'Paasbest' in het gezellige huiskamertheater van Ritthem: De Verwachting. In zijn jubileumshow laat Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt: Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is.

Zondag 8 december

ConcertenVlissingen

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

ConcertenVlissingen presenteert Lestari Scholtes en Gwylim Janssens (pianoduo) in de Pakhuizen van het muZEEum, Nieuwendijk 11, Vlissingen. Net terug van een concertreeks in China spelen Lestari Scholtes en Gwylim Janssens wederom op ons podium bekende werken van beroemde componisten. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Dinsdag 10 december

Informatiebijeenkomst

14:00 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Een presentatie met nuttige informatie over het vinden van evenwicht tussen veiligheid en gebruiksgemak voor de Android smartphone en tablet. Dinsdag 10 december, van 14:00-16:30 uur in De Burgerij Van Hogendorpweg 58A, Vlissingen. Aanmelden en meer info: https://bit.ly/2YLMout.

Woensdag 11 december

Spelochtend Inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 11 december bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60, Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30-15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

Lunchen in de Burgerij

12:00 | Wijkcentrum De Burgerij

Naast het succes van de Burgertafel organiseert de Burgerij, iedere 2e woensdag van de maand, een gezellige lunch. In Wijkcentrum de Burgerij Van Hogendorpweg 58a, Vlissingen. Woensdag 11 december van 12.00 uur-13.30 uur. Opgeven via mail: wijkcentrumdeburgerij@gmail.com of telefonisch: 0118-855523 B.g.g. 0683090673. Heeft U vervoer nodig, meldt dit dan bij uw opgave!

Kinderconcert van De Muziekkoning.
Lestari Scholtes en Gwylim Janssens