Afbeelding
Foto:

Kinderkledingwinkel Skids is al 15 jaar actief in Zeeland

VLISSINGEN - In 2005 begon Joke van Boven haar streetwearshop voor kids en in die tijd is de winkel uitgegroeid tot de grootste speciaal zaak voor kinder en tienerkleding in Zeeland. Naast toffe kleding in de leeftijd 2 tot 16 verkoopt Skids ook schoenen en sneakers vanaf baby tot tienermaten. Er is zelfs een collectie schoenen voor de dames!

Bekende merken zijn o.a. Vingino, Indian Bluejeans, Looxs, Levv, Levi's, Vans, Dr. Martens, Costbart, Skurk, Petit Louie, 4Funky Flavours, Protest, DC shoes, Timberland, Reef, Oneill, etc. Accessoires zijn er in de vorm van mutsen van Barts, petten van New Era, riemen, sieraden, skateboards, rugtassen en een mooie ondergoedlijn van Muchacho Malo voor jongens en meiden. Skids heeft ook een uitgebreide webshop zodat de klanten ook thuis kunnen bestellen onder het motto "Koop lokaal, ook online!". Service, aandacht, goed advies en gezelligheid staan boven in het vaandel bij Skids. Hier is uw zoon of dochter in een mum van tijd voorzien van een nieuwe outfit. Bezoek onze website voor meer informatie over de collecties, openingstijden, acties en gratis parkeren, www.skids.nl. Joke en haar man Jaap hebben ook een grote streetwearwinkel voor mannen in de St. Jacobsstraat 31.

Voor informatie bezoek je de site www.raysboutique.nl.

Skids vindt u in de Vlissingse St. Jacobsstraat 25/27, 4381 EK, in een groot overzichtelijk pand van 300 M2. Telefoon 0118412825, site: www.skids.nl. [l]