48e editie VV Arendskerke kerstzaalvoetbaltoernooi

GOES - Op 2e Kerstdag organiseert de voetbalvereniging ’s Heer Arendskerke voor de 48e keer het Kerstzaalvoetbaltoernooi in het Omnium te Goes. Het is het grootste (en oudste) eendaagse zaalvoetbaltoernooi van Zeeland voor veldvoetballers. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van een groot aantal sponsors. Corstanje Assurantiën is dit jaar weer de hoofdsponsor.

De vrijwilligers van de VV Arendskerke hebben dit jaar weer veel werk verzet om de organisatie rond te krijgen. Miriam Dekkinga en Frank Goedegebure hebben voor de scheidsrechters gezorgd.

Wegens een aantal afmeldingen en er geen vervangers zijn gevonden heeft de organisatie besloten om het aantal deelnemers terug te brengen naar 16. Zij gaan strijden om de wisseltrofee die afgelopen jaar in de kantine van MZC’11 heeft gestaan. De debutant uit Zierikzee was vorig jaar in de finale met 4-0 te sterk voor RCS. Nieuwdorp pakte de 3e plek door GOES te verslaan in de troostfinale. De gedoodverfde favoriet Vlissingen moest genoegen nemen met de 5e plek. Ten opzichte van vorig jaar zijn er dus wat wijzigingen: Kapelle, Zeelandia Middelburg, VCK en Wolfaartsdijk (de winnaar van de allereerste editie van het toernooi in 1972) zijn er helaas dit jaar niet bij.

De poule-indeling

Poule A: Arendskerke,FC Dauwendaele, Apollo'69. Kloetinge
Poule B: Luctor HKZ, GOES, Lewedorp, VC Vlissingen
Poule C: RCS, Nieuwdorp, SVH/KWD, MZC'11
Poule D: De Meeuwen, Bevelanders, Jong Ambon, SSV'65

Aanvang wedstrijden: 9.30 uur. Plaatsing rondes: 12:35 uur. Grote finale: 15:55 uur. Prijsuitreiking: 16.15 uur.

Het complete speelschema staat op: https://www.arendskerke.nl/451/kerstzaalvoetbal-2019/[l]