AGENDA

Woensdag 25 december

Kerstdiner in de Herberg

17:00 | De Herberg

Woensdag 25 december (Eerste Kerstdag) staat er om 17.00 uur een heerlijk kerstdiner in De Herberg gepland. Voor dit diner is iedereen van harte uitgenodigd maar u moet u wel even van tevoren opgeven. Een aantal weken voor het diner liggen er intekenlijsten in De Herberg en ook in de kerk. Geeft u zich ook op? We hopen, net als voorgaande jaren, op een gezellig samenzijn. De Herberg, Bellamypark 151,Vlissingen.

Donderdag 26 december

Kerstzangdienst

9:30 | Marnixkerk

Op 2e Kerstdag wordt een kerstzangdienst gehouden in de Marnixkerk. Diverse koren zullen Kerstliederen zingen, de Kerstboodschap wordt gedeeld en er is samenzang. De dienst begint om 09.30 uur. Na afloop is er een koffiebuffet.

Inloophuis

14:30 | Inloophuis

Inloophuis op 2e Kerst (26 december). Heb je zin om anderen te ontmoeten, ben je alleen of heb je behoefte aan een stuk gezelligheid op 2e Kerst? Kom dan naar het inloophuis van De Wijngaard, van harte welkom in de Rank vanaf 14.30 uur voor een praatje, een spelletje, koffie/thee en iets lekkers. Als je 's avonds een hapje mee wilt eten, dan moet je je uiterlijk 22 december opgeven via tel. 0118-464410 (ook voor informatie).

Zaterdag 28 december

Eindejaarsconcert

20:00 | Historische Kerk

Zaterdag 28 december Eindejaarsconcert met Floris Onstwedder en Ensemble Vijf in de Historische Kerk Souburg aanvang 20.00 uur. Floris Onstwedder is ongetwijfeld één van de beste trompet spelers van zijn generatie. Hij geeft veelvuldig concerten in binnen- en buitenland . Samen met het unieke en kleurrijk klankenpalet van ensemble Vijf brengen zij een hoogwaardig concert van klassieke muziek. Kaarten verkrijgbaar: Primera, Lange Zelke, Vlissingen en in de Kanaalstraat, Oost Souburg; Sierspeld naaimachines en handwerken, Kanaalstraat, Oost Souburg; www.historischekerksouburg.nl en kaarten@historischekerksouburg.nl.

Zondag 5 januari

Nieuwjaarstrimloop

10:00 | Kanovijver

Op zondag 5 januari organiseert de Scheidsrechtersvereniging Walcheren de 34e nieuwjaarstrimloop. De start is om 11.00 uur en de inschrijving is om 10.00 uur geopend. Startlocatie is de Kanovijver aan de van Woelderenlaan in Vlissingen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 4.500 en 7.500 meter. Dit is de ideale mogelijkheid om te beginnen met uw goede voornemens voor 2020! Wij zien u graag op 5 januari in de Kanovijver.