Flitsvrijwilligers van Zorg om Zorg
Flitsvrijwilligers van Zorg om Zorg Foto: Zorg om Zorg

Zorg om Zorg helpt met sneeuwruimen

PUTTE - Vorige week is er behoorlijk veel sneeuw gevallen in Putte. Voor ouderen en hulpbehoevenden kunnen sneeuw en gladheid een probleem opleveren, omdat zij niet altijd in staat zijn hun oprit en stoepje sneeuwvrij te maken. Reden voor de flitsvrijwilligers van de zorgcoöperatie Zorg om Zorg om in actie te komen.

Met veel plezier heeft de sneeuwploeg afgelopen week enkele stoepjes van ouderen / hulpbehoevenden sneeuwvrij gemaakt.

Gelukkig zijn er vaak wel buren of familieleden bereid dit voor hen te doen. De winter is nog niet voorbij, dus de kans dat er de komende maanden nog meer sneeuw zal vallen, is reëel. Ouderen en hulpbehoevenden die geen beroep kunnen doen op buren of familie, kunnen zich aanmelden bij het de zorgcoöperatie Zorg om Zorg. Bij aanvraag, en u bent lid, doet de sneeuwploeg er alles aan om binnen 24 uur in actie te komen.

Voor mensen die geen lid zijn, maar wel direct gebruik willen maken van deze service wordt eenmalig een bedrag gevraagd van € 12,- voor een eenpersoonshuishouden en € 18,- voor een meerpersoonshuishouden excl. de jaarlijkse lidmaatschapskosten. Voor meer informatie bel de hulpdienst van Zorg om Zorg: 06 20 25 55 29.