Etienne Schoenmakers, Henk Kielman en Herman Dekkers bij de Wensboom
Etienne Schoenmakers, Henk Kielman en Herman Dekkers bij de Wensboom Foto: Lionsclub Woensdrecht Zuidkwartier

Lionsclub Zuidkwartier brengt elf wensen in vervulling

WOENSDRECHT - De Lionsclubs Woensdrecht Zuidkwartier kan tevreden terugblikken op het Wensboom-project. Afgelopen weken hingen vijfentwintig mensen hun wens in de boom in de hal van het gemeentehuis. Na een zorgvuldige beoordeling hebben de leden van de club besloten elf wensen in vervulling te laten gaan. "We zijn blij dat weer zoveel mensen de moeite hebben gedaan om een mooie wens in de boom te hangen", vertelt Herman Dekkers.

Een bloemetje voor iemand die altijd voor anderen klaar staat, of een opstekertje voor iemand die een moeilijk jaar achter de rug heeft. De meeste wensen die de Lions Club uit laat komen zijn mooie gebaren die voor een klein bedrag kunnen worden gerealiseerd. En voor degenen die het cadeau krijgen, betekent het juist enorm veel. "Het is een mooie manier om mensen in het zonnetje te zetten. We zetten de wensboom al jaren, en zijn blij dat ook dit jaar weer veel wensen zijn opgehangen door de inwoners van onze gemeente", vertelt Dekkers. Uit de ingediende wensen is een selectie gemaakt van elf wensen die worden uitgevoerd. Die selectie wordt gemaakt op basis van haalbaarheid.

Een aantal wensen zijn al ingewilligd. Bloemetjes zijn uitgereikt en etentjes genuttigd. Maar nog niet alle wensen zijn in vervulling gebracht. Een aantal mensen kan dus nog een mooie verrassing verwachten.[l]