3 Kernen Prinsenbal 2019 komt eraan

WOENSDRECHT - Sinds de samenwerkingsovereenkomst tussen de vier kernen van de Gemeente Woensdrecht, is er een 3 Kernen Prinsenbal, waarbij 't Sanegei, de Grensneuzen en KS de Snoeken het Prinsenbal gezamenlijk organiseren. Dit draait vooral om duurzaamheid van het Prinsenbal, waarbij de kosten en de organisatie gezamenlijk worden gedeeld, om het Prinsenbal toekomstbestendig te houden.


Het Prinsenbal rouleert daardoor tussen deze drie kernen en dit jaar is Wjeeldrecht aan de beurt om het Prinsenbal te mogen ontvangen!
Het Prinsenbal gaat plaatsvinden in de grote zaal van Grand Eetcafé/zalen Le Soleil. De zaal zal open zijn vanaf 20:30 uur en de drie kernen zullen zo omstreeks 21:00 hun opwachting maken in de grote zaal.
Vanzelfsprekend zullen hierbij de de Carnavalsbandjes van de drie kernen hun opwachting maken.

Motto's worden uitgebeeld

De Prinsen zullen deze avond de Pakkendragers en hun bijbehorende gezelschap bekend maken. Tevens zullen de gezamenlijke Prinsen hun Carnavalsliedjes presenteren, waarbij het niet ondenkbaar is dat dit in koor gezongen zal worden.
Door de avond heen zullen de motto's van de drie Carnavalsstichtingen op een hilarische manier uitgebeeld worden, niet ondenkbaar is dat dit gezamenlijk zal gebeuren.

De motto's van de 3 Stichtingen zijn: Wjeeldrecht: We gaon in 't Net!; Sanegeit: Me waoge de Gok!; Grensneuzen: We zen wèr boven waoter!

We hopen op een grote opkomst, zodat we er een geweldig feest van kunnen maken. Vanzelfsprekend is de toegang geheel gratis.
Tot zaterdag 9 februari, op het 3 Kernen Prinsenbal in Grand Eetcafé Le Soleil![l]