Basisschool Klim-Op schenkt aan goede doelen

HOOGERHEIDE - Op 20 december 2018 heeft basisschool Klim-Op een Kerstmarkt georganiseerd. Er werd tijdens de Kerstmarkt geld opgehaald voor twee vooraf gekozen doelen, een ander deel zal worden besteed aan nieuwe sporttenues voor de school.

De goede doelen zijn Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes en Het Magische Draadje.

Stichting Kip en Apie verzorgt kinderfeestjes voor kinderen waarvan ouders de financiële middelen niet hebben om een feestje te organiseren.

Het Magische Draadje maakt pruiken, kroontjes en prinsessenvlechten voor kinderen die door ziekte kaal worden.

Taarten bak wedstrijd

De Kerstmarkt is druk bezocht door vele leerlingen en hun ouders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s en was dan ook een groot succes.

Tijdens deze avond werden de knutselwerkjes van de kinderen verkocht.

Ook waren er verschillende activiteiten waar men aan kon deelnemen, en was er een taarten bak wedstrijd onder de naam ‘Heel de Klim-Op bakt’.

Taarten werden door een heuse jury beoordeeld en aan het eind van de avond werd er een prijs uitgereikt aan de maker van de lekkerste taart en één aan de maker van de mooiste taart!

Opbrengst
Daarnaast was er een loterij waarmee diverse (grotere en kleinere) prijzen te winnen waren. Al deze prijzen zijn gesponsord door diverse winkeliers en bedrijven uit de omgeving.

Wij willen deze dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage.

De uiteindelijke opbrengst van deze Kerstmarkt was bijna € 1.500,00!

Een prachtig bedrag waar wij erg blij mee zijn!

Op 4 februari werd aan de gekozen goede doelen een waardebon overhandigd waar zij hopelijk heel veel kinderen blij mee kunnen gaan maken. [l]