Logo
Logo Alpe d'HuZes

Team Together 1 zamelt kleding in voor Alpe d'HuZes

WOENSDRECHT - Op donderdag 6 juni neemt team Together 1 deel aan Alpe D’HuZes om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF-Kankerbestrijding.

Elk jaar wordt op de eerste donderdag van juni Alpe d’HuZes georganiseerd. Dit is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Om wetenschappelijk onderzoek naar kanker te bevorderen en te ondersteunen én om de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. Op één dag wordt tot maximaal 6x fietsend, hardlopend of wandelend Alpe d’Huez beklommen door zo’n 5.000 deelnemers. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers en elke gedoneerde euro komt voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Uit de inschrijfgelden worden de organisatiekosten betaald. Alle andere benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt.

Team Together 1
Iedereen kent wel mensen die overleden zijn aan kanker of strijden tegen deze rotziekte. Vaak sta je machteloos aan de zijlijn. Team Together 1 wil er iets aan doen, door op donderdag 6 juni deel te nemen aan Alpe d’HuZes en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Together 1 bestaat uit sporters die heel gemotiveerd zijn om van Alpe d’HuZes een succes te maken.

Kleding-inzameling
Tot nu toe heeft Together 1 al het een en ander georganiseerd en daarmee geld ingezameld, maar wij blijven doorgaan! Wij gaan ook kleding inzameling. Alle bruikbare textiel verzamelen wij in. De opbrengst hiervan gaat naar Alpe d’HuZes /KWF kankerbestrijding. Textiel zoals: tassen, riemen, kleding, schoenen, knuffels, beddengoed, gordijnen, hand- en theedoeken. Graag verpakken in stevig dichtgeknoopte vuilniszakken.
Laat het ons weten, dan komen wij het ophalen of u kunt het afgeven. 06 41745331. U kunt ook geld doneren op de actiepagina: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Together-1
Together 1 is u heel dankbaar voor uw donatie! U steunt ons hiermee in onze strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding, want ‘Niemand meer dood aan kanker. Dat wilt u toch ook?’ [l]

logo