Zilvermeeuw zwemmers genieten in Eindhoven. FOTO M. DEN OUDEN
Zilvermeeuw zwemmers genieten in Eindhoven. FOTO M. DEN OUDEN M den Ouden

Uitslagen Zilvermeeuw zwemmers op limietwedstrijd

WOENSDRECHT - Een lange, maar mooie wedstrijd werd het in het Pieter Van Den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven, ruim 300 deelnemers uit 34 verenigingen, goed voor bijna 900 starts. Dat waren de inschrijvingen voor de limietwedstrijd die Hieronymus jaarlijks samen met Zeester Meerval organiseert.

Tijdens een limietwedstrijd gaat het niet om de medailles. Maar je kiest een paar mooie afstanden, bv om een limiet voor de Brabantse Kampioenschappen te zwemmen of gewoon een nieuwe tijd of persoonlijk record. Sowieso een paar uur met je favoriete sport bezig zijn.

Zilvermeeuwen

Ook tien Zilvermeeuwen hadden ingeschreven voor dit mooie evenement op zondag 17 februari. Voor een aantal van hen was het de eerste zwemervaring in een 50m bad, zodat er in totaal 24 nieuwe tijden werden weggezet. Bovendien werden toch nog 8 persoonlijke records en 3 clubrecords verbeterd. De trend is dus weer gezet voor de komende wedstrijden.

Programma

Volgende zaterdag is het de beurt aan de masters. Enkele Zilvermeeuwmasters hebben ingeschreven voor de 1e ronde van de Zuidelijke cirkel van 2019 die deze keer in Papendrecht plaatsvindt.
Interesse gekregen? Kijk eens op www.zvdezilvermeeuw.nl of mail naar zwem@zvdezilvermeeuw.nl[l]