Jos de Biebvos in de voorleesstoel.
Jos de Biebvos in de voorleesstoel. Foto: Wouter van de Watering

AGENDA

Zondag 24 februari

Boekenmarkt

14:00 | St. Gertrudiskerk

We zijn het jaar goed begonnen. Onze eerste boekenmarkt van 2019 was zeer druk bezocht. In februari gaan we weer vol goede moed verder en wel op zondag 24 februari van 14.00 tot 17.00 uur in Gertrudiskerk Ossendrecht. We hebben veel "oude" boeken opgeruimd zodat er weer plaats is voor de nieuw aangeleverde boeken. De prijs is nog steeds vanaf 50 cent per boek. Er kunnen nog steeds boeken worden gebracht. U kunt ze meebrengen als u naar de boekenmarkt komt. Op andere tijden kunt u ze wegzetten in de bidkapel, die overdag altijd open is. LP's en cd's mag u ook inleveren Meer weten? Voor inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 hetzoeterijk@hotmail.com.

Dansmiddag

15:00 | Zaal Carpe Diem

Op zondagmiddag 24 februari wordt er op veler verzoek weer een gezellige dansmiddag gegeven in cafe/zaal Carpe Diem bij Paula met zanger Bob Mustang en DJ Perry Impala. Het verzoek komt van vele mensen uit Putte en omgeving omdat er voor de wat oudere niet zoveel georganiseerd wordt en er best wel behoefte is om eens naar gezellige muziek te luisteren en een dansje tussen door te doen. De entree is gratis en het begint om 15.00 uur, adres Ertbrandstraat 266 te Putte.

Woensdag 27 februari

Carnavalsvoorleesfeest

10:30 | Bibliotheek Het Markiezaat

Alle kinderen van 2 of 3 jaar en hun (groot)ouders die de carnavalskriebels hebben óf willen krijgen zijn van harte welkom tijdens het voorleesfeest in de Bibliotheek Hoogerheide op woensdag 27 februari van 10.30 tot 11.00 uur. Er wordt voorgelezen uit de leukste carnavalsboeken van de bibliotheek. Jos de Biebvos komt ook luisteren. Het wordt nog leuker als de bezoekers ook verkleed komen. De toegang is gratis.