Musical 'B&B op stelten' van Theatre Jamais

HOOGERHEIDE - Theatre Jamais is een theatergroep voor jongeren, door jongeren. Ze schrijven hun eigen musicals en treden op. Zo hebben ze vorig jaar de zelfgeschreven musical Pepijn gedaan. Dit was een groot succes! Ook dit jaar hebben ze weer een nieuwe musical geschreven.

Momenteel bestaat de groep uit veertien leden met ieder hun eigen specialiteiten. De leden leren te zingen, dansen en acteren. Ook is er ruimte voor het leren van licht& geluidstechnieken, decoropbouw en het maken van kostuums.
De nieuwe musical zal uitgevoerd worden op zaterdag 9 maart in MFC het Kloosterhof. Dit jaar heet de musical; “B&B op stelten”.

Musical
Het speelt zich af in een bed en breakfast, met een boerse stijl. De vakantie is aangebroken en drie studenten besluiten hun vakantie uitje te bespreken. Ze gaan uiteindelijk naar de B&B van de moeder van Maurice. Moeder en zoon hebben elkaar al vier jaar lang niet gezien. Moeder zit in de stress, ze probeert de zaak draaiende te houden en voor haar koeien te zorgen. De studenten worden niet bepaald met open armen ontvangen, want wat blijkt? De B&B ondergaat een grondige inspectie. Echter weet niemand wie de inspecteur is. Het is een kleurrijke samenstelling aan gasten: Een oma die aan het vloggen is, spirituele gasten, boze klanten en een niet wetende Chinese hulp zetten de B&B op stelten.
Het is een musical vol herkenning, humor, fantasie en vrolijke liedjes. Kortom een musical voor het hele gezin.
De kaartverkoop is in volle gang en er zijn nog kaarten. Deze zijn te bestellen op de site: www.theatrejamais.nl en te koop bij het Kloosterhof. Volg voor meer informatie Theatre Jamais op sociale media. [l]