De bedrijfsunits waren in no-time verkocht of verhuurd.
De bedrijfsunits waren in no-time verkocht of verhuurd. Foto:

Succesvol Bedrijvencentrum Tholen krijgt vervolg

THOLEN - Het moderne Bedrijvencentrum Tholen is razend populair bij ondernemers. De bedrijfsunits waren in no-time verkocht of verhuurd. Binnenkort start ZuidWest Invest BV aan de bouw van Fase IV. Het complex op Industrieterrein Welgelegen II in Tholen biedt na deze afrondende fase onderdak aan 40 bedrijven. De verkoop en verhuur van de laatste units is inmiddels van start gegaan.

Het grote succes van Bedrijvencentrum Tholen is volgens Jurgen van den Eijnden toe te schrijven aan verschillende factoren. "Wij kijken goed naar de persoonlijke wensen en behoeften van ondernemers en bieden betaalbare en flexibele huisvesting voor zowel kleine als grotere bedrijven. Iedere onderneming heeft immers zijn eigen wensen. De een wil een showroom met kantoor, de ander een werkplaats met magazijn en een derde moet voldoende productieruimte en een laaddock voor vrachtauto's hebben. Wij kunnen in al deze wensen voorzien. Daarnaast trekken natuurlijk ook de centrale ligging en goede bereikbaarheid veel ondernemers naar Tholen. Dat wij de koopsom en huurkosten – ondanks de sterk gestegen bouwkosten – laag kunnen houden maakt het succesverhaal compleet."

Fase IV bestaat uit 5 units op een zichtloctie, variërend van 156m2 tot 278m2. Er is ruimte voor een bovenverdieping en gelegenheid om zonnepanelen te plaatsen. De bouw start kort voor de zomer en de bedrijfsruimtes worden eind dit jaar opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.bedrijvencentrumtholen.nl. [l]