Afbeelding
Foto: VAT

Nieuwe shirts voor volleybalvereniging VAT

WOENSDRECHT - Shirtjes zijn een belangrijk onderdeel voor een volleybalvereniging. Zo af en toe zijn ze aan vervanging toe. En dat moment was bij VAT aangebroken. Maar dankzij een goede sponsor is de club nu weer helemaal in het nieuw.

Volleybalvereniging VAT heeft in het logistieke dienstverleningsbedrijf Van Dorst Logistics services uit Bergen op Zoom een betrouwbare partner gevonden. Na productie in Italiƫ, was het vorige maand dan eindelijk tijd om de nieuw ontworpen shirts uit te reiken.

Voorzitter Frank van Campo had de eer om het eerste shirt uit te reiken aan Arnold de Hoon, directeur van Van Dorst Logistics Services en tevens oud-lid van de volleybalvereniging. VAT is de sponsor erg dankbaar voor de nieuwe shirts waardoor de gehele vereniging van jong tot oud weer in dezelfde shirts speelt.

VAT

VAT is een vereniging voor de competitieve of recreatieve volleyballer, maar bovenal een vereniging voor jong en oud. Vanaf 6 jaar kan je bij onze vereniging terecht, hierbij wordt er onder meer getraind door 2 gediplomeerde jeugdtrainers en 2 jeugd trainers in opleiding waarvan we hopen dat deze trainers het komend jaar hun diploma kunnen behalen. Daarnaast worden deze trainers ook nog ondersteund door enkele leden van het oudste jeugdteam. Op dit moment telt VAT 4 jeugdteams. Naast de jeugdteams heeft VAT drie damesteams en 1 herenteam. De heren en twee van de damesteams spelen evenals de jeugdteams in de volleybalcompetitie. Het derde damesteam komt uit in de recreantencompetitie. Volleyballen bij VAT is niet alleen trainen en wedstrijden spelen, maar ook regelmatig plezier buiten het volleyballen. Zo organiseert VAT jaarlijks een VAT-quiz, dit is een algemene kennisquiz waar aan iedereen in teams van 4 personen aan kan deelnemen. De seizoensafsluiter voor de jeugd is altijd het VAT-weekend. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van wedstrijden van de nationale teams. Volgend jaar staat er nog een extra activiteit op het programma. VAT zal dan vieren dat ze 35 jaar actief zijn in de gemeente Woensdrecht.

Meedoen

Enthousiast geworden om eens te komen volleyballen? Dan ben je bij VAT altijd welkom. De jeugdleden van circa 6 t/m 12 jaar trainen op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De oudere jeugdleden tot 18 jaar van 19.30 tot 21.00 uur. Voor de senioren leden liggen de trainingsavonden anders verdeeld, maar deze zijn uiteraard ook van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.vv-vat.nl. Nieuwelingen mogen 3 maal gratis meedoen. Besluit je om te blijven dan is er ook de mogelijkheid competitie te spelen. [l]